hspa+ dc jak sprawdzić swoje miasto??

Informacje o nowych technologiach w łączności mobilnej i ich zastosowaniu - HSDPA, HSUPA, GPS, SIP, UPnP, VIDEO-rozmowy, VOIP.

Moderator: Moderatorzy

rolec
Użytkownik forum
Posty: 34
Rejestracja: 2013-01-26, 09:11
Lokalizacja: Radzymin

hspa+ dc jak sprawdzić swoje miasto??

Postautor: rolec » 2013-02-10, 15:38

Jak można sprawdzić czy w moim mieście jest hspa+dc?? bo bardzo mało jest informacji w necie o hspa+dc w t-mobile

Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***
Posty: 21640
Rejestracja: 2007-12-02, 11:51
Lokalizacja: Krosno

Re: hspa+ dc jak sprawdzić swoje miasto??

Postautor: wojteks » 2013-02-10, 15:54

rolec pisze:Jak można sprawdzić czy w moim mieście jest hspa+dc?

Najprościej posiadając kompatybilny z tym modem.
Nie pomagam na PW!

rolec
Użytkownik forum
Posty: 34
Rejestracja: 2013-01-26, 09:11
Lokalizacja: Radzymin

Re: hspa+ dc jak sprawdzić swoje miasto??

Postautor: rolec » 2013-02-10, 15:58

a prościej i przede wszystkim taniej sie nie da??

Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***
Posty: 21640
Rejestracja: 2007-12-02, 11:51
Lokalizacja: Krosno

Re: hspa+ dc jak sprawdzić swoje miasto??

Postautor: wojteks » 2013-02-10, 16:01

rolec pisze:a prościej

Nie da się.

rolec pisze:przede wszystkim taniej

Idź do punktu T-Mobile i zapytaj.
Nie pomagam na PW!

Awatar użytkownika
Pijo
Stary wyga bezprzewodowy
Posty: 691
Rejestracja: 2009-07-06, 12:16
Lokalizacja: Podlasie/Mazowsze

Re: hspa+ dc jak sprawdzić swoje miasto??

Postautor: Pijo » 2013-02-10, 20:12

Sprawa jest prosta. Jest NetWorkS, jest HSPA+ dc. W Radzyminie jest już NetWorkS.

Sprostowanie : jednak w Radzyminie nie ma NetWorkS, sprawdzone przed chwila na żywo. Dopiero za Radzyminem, pojawia się networks. W jednak w netmonitorze zobaczyłem 3 nośna, wiec jest szansa, że jest na jakiejś stacji hspa+ dc.

rolec
Użytkownik forum
Posty: 34
Rejestracja: 2013-01-26, 09:11
Lokalizacja: Radzymin

Re: hspa+ dc jak sprawdzić swoje miasto??

Postautor: rolec » 2013-02-10, 21:08

na mapa.btsearch.pl/ nie da się tego jakoś sprawdzić??

darekka
Stary wyga bezprzewodowy
Posty: 646
Rejestracja: 2011-11-02, 13:50
Lokalizacja: Łódzkie

Re: hspa+ dc jak sprawdzić swoje miasto??

Postautor: darekka » 2013-02-11, 09:46

Najprościej na stronie operatora- tu postęp prac nad NetWorks kolor oznacza rejon na pewno pokryty zasięgiem HSPA+DC(po modernizacji wszędzie jest DC) http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... ci/postepy .Ewentualnie w przypadku miejsc jeszcze nie zmodernizowanych email do Biura Obsługi- dość szybko odpowiadają. Pozdrawiam
darekka

rolec
Użytkownik forum
Posty: 34
Rejestracja: 2013-01-26, 09:11
Lokalizacja: Radzymin

Re: hspa+ dc jak sprawdzić swoje miasto??

Postautor: rolec » 2013-02-11, 11:31

dzięki serdeczne :]


Wróć do „Nowe technologie i standardy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość