"Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Masz uwagi lub sugestie na temat forum? Tu możesz się nimi podzielić.

Moderator: Moderatorzy

varico
Specjalista bezprzewodowy-senior
Posty: 368
Rejestracja: 2014-08-02, 10:17
Lokalizacja: Polska

"Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: varico » 2015-01-07, 17:44

Do tej pory korzystalem z przegladarki Chrome i wszystko bylo w porzadku z forum, ale jej "mulowatosc" zmusilo mnie do zmiany przegladarki. Padlo na firefox tylko niestety nie dziala opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" i w efekcie po dluzszej nieobecnosci na forum musze sie ponownie logowac i przepisywac to wnerwiajace captcha.

key
*Mistrz bezprzewodowy*
Posty: 8797
Rejestracja: 2010-08-01, 18:30
Lokalizacja: Nürnberg

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: key » 2015-01-07, 17:54

Nie musisz przepisywac capcia - dopiero po 3 zlych probach ;)

Opcja "zaloguj automatycznie" dziala, wyczysc ciastka i pozwol zeby forum je zapisywalo.

Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***
Posty: 21671
Rejestracja: 2007-12-02, 11:51
Lokalizacja: Krosno

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: wojteks » 2015-01-07, 18:05

key pisze:Opcja "zaloguj automatycznie" dziala

Przy zmiennym IP trzeba się logować po każdej zmianie IP.
Nie pomagam na PW!

key
*Mistrz bezprzewodowy*
Posty: 8797
Rejestracja: 2010-08-01, 18:30
Lokalizacja: Nürnberg

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: key » 2015-01-07, 18:16

Zgadza sie. Ale - w kazdej przegladarce ;) OP pisze o problemach z FF oraz i braku w przypadku Chrome.

varico
Specjalista bezprzewodowy-senior
Posty: 368
Rejestracja: 2014-08-02, 10:17
Lokalizacja: Polska

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: varico » 2015-01-07, 19:02

Skasowalem ciastka i chyba pomoglo.
Teraz sobie skojarzylem, ze przy instalacji firefoxa zaimportowalem rowniez ciasteczka z chrome i to pewnie stwarzalo problem.

Hermogenes
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1074
Rejestracja: 2015-09-12, 14:33

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: Hermogenes » 2017-01-31, 18:16

Dawno nikt tu nie pisał ja wcale,więc przyszła pora ,proszę może ktoś odpisze czy Wy też tak macie że przy braku aktywności ze struny usera jesteście wylogowywani z forum .poz Hermogenes

ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*
Posty: 22256
Rejestracja: 2006-08-14, 17:59
Lokalizacja: Polska

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: ja.michal » 2017-01-31, 21:21

Czasem i zależy od łącza z jakiego się korzysta. Np. jakiś czas temu wyrzucało mnie na Playu, na Orange było ok.

Hermogenes
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1074
Rejestracja: 2015-09-12, 14:33

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: Hermogenes » 2017-01-31, 21:27

Ja jestem w Orange abo,jednak z innego forum mnie nie wywala. Od rana do nocy nawet jak zamknę kartę to po ponownym otwarciu jestem zalogowany .poz .Hermogenes

ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*
Posty: 22256
Rejestracja: 2006-08-14, 17:59
Lokalizacja: Polska

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: ja.michal » 2017-01-31, 22:04

Hmm, sam mam Orange na abonament i jest ok. Może wyczyść ciastka związane z BK?

Awatar użytkownika
radius
Guru bezprzewodowy
Posty: 3018
Rejestracja: 2014-09-15, 11:13

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: radius » 2017-02-01, 07:07

Miałem o tym pisać. W Mobile Vikings w ciągu dnia wywala mnie tyle razy, że aż odechciewa się wchodzić.

dzejk
Guru bezprzewodowy
Posty: 6281
Rejestracja: 2014-10-17, 14:37
Lokalizacja: internet

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: dzejk » 2017-02-01, 15:13

trochę to dziwne, bo ciasteczka w przeglądarce, nie mają powiązania z IP. Korzystam z play, rbm, orange, netii i nie mam problemów.
TP-LINK TL-WR1043ND v2 @ LuCI LEDE + Huawei e3372s-153 hilink mod + Redbull RBM5
Pliki dla Huawei https://www.mediafire.com/folder/ll9ieqqooyhy5/Documents

Hermogenes
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1074
Rejestracja: 2015-09-12, 14:33

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: Hermogenes » 2017-02-01, 15:34

Przed chwilą czytałem stare posty o wysyłaniu SMS przez internet wracam na stronę główną i jestem wylogowany oczywiście czytałem na innej karcie z odniesienia czy jak to się nazywa " Link ".poz Hermogenes

ps. czy można wysyłać SMS w sieci LTE Orange.

dzejk
Guru bezprzewodowy
Posty: 6281
Rejestracja: 2014-10-17, 14:37
Lokalizacja: internet

Re: "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"-

Postautor: dzejk » 2017-02-01, 16:34

A spróbuj na innej przeglądarce.
Smsy tak, tylko kody ussd nie działają w LTE, niezależnie od operatora.
TP-LINK TL-WR1043ND v2 @ LuCI LEDE + Huawei e3372s-153 hilink mod + Redbull RBM5
Pliki dla Huawei https://www.mediafire.com/folder/ll9ieqqooyhy5/Documents


Wróć do „Porozmawiaj o forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość