Neostrada działa?

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu WiMax z firmy Netia, T-Mobile (Era) (Polska Telefonia Cyfrowa).

Moderator: Moderatorzy

MalinA.
Użytkownik forum
Posty: 33
Rejestracja: 2012-11-23, 19:31
Lokalizacja: MMz

Neostrada działa?

Postautor: MalinA. » 2013-02-13, 19:44

Witam. Kiedyś posiadałem telefon stacjonarny chyba od TP czy to znaczy że Neostrada będzie mi działać?
Ostatnio zmieniony 2013-02-13, 19:55 przez MalinA., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dexter18
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1369
Rejestracja: 2011-05-15, 13:57
Lokalizacja: Siucice

Re: Neostrada działa?

Postautor: dexter18 » 2013-02-17, 10:30

Tak, jeśli podpiszesz umowę. Uaktywnią przyłącze w centrali i neo będziesz mieć. Nie wiem jak to kiedyś było czy trzeba płacić za konserwację i utrzymanie linii 20 zł ? Zdrożało czy staniało ?
Ostatnio zmieniony 2013-02-17, 10:32 przez dexter18, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***
Posty: 21497
Rejestracja: 2007-12-02, 11:51
Lokalizacja: Krosno

Re: Neostrada działa?

Postautor: wojteks » 2013-02-17, 10:33

dexter18 pisze:czy trzeba płacić za konserwację i utrzymanie linii 20 zł

Bliżej 30zł
Nie pomagam na PW!

Awatar użytkownika
dexter18
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1369
Rejestracja: 2011-05-15, 13:57
Lokalizacja: Siucice

Re: Neostrada działa?

Postautor: dexter18 » 2013-02-17, 17:02

No to TP podrożała :D
Huawei E3276 +TP Link MR3420 V2 + TL-WR841N
Cybertech 15 dBi--- ATK-20
Plus Power LTE 25GB+ Noc 100 GB


Wróć do „Internet WiMax (Netia, T-Mobile (Era))”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość