[T-Mobile] WPS nie działa! PILNE

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu WiMax z firmy Netia, T-Mobile (Era) (Polska Telefonia Cyfrowa).

Moderator: Moderatorzy

Pomocy
Początkujący użytkownik forum
Posty: 4
Rejestracja: 2013-12-06, 14:52
Lokalizacja: xxxxx

[T-Mobile] WPS nie działa! PILNE

Postautor: Pomocy » 2013-12-06, 14:58

Witam!

Mam duży problem. Otóż na moim routerze MF60 nie działa przycisk WPS. Przycisk włączenia działa normalnie. A z WPS coś się stało... Nie mam pojęcia co zrobić! Baaaardzo proszę o pomoc. Wszystko działa normalnie. Router się włącza, wyłącza itp... tylko ten WPS. Klikam, przytrzymuję i nic...
Proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
Jo_gurt
** Moderator **
Posty: 16553
Rejestracja: 2007-11-16, 21:49
Lokalizacja: Lublin

Re: [T-Mobile] WPS nie działa! PILNE

Postautor: Jo_gurt » 2013-12-06, 16:41

A nie masz żadnego innego sparowanego urządzenia, żeby się na niego zalogować?

Pomocy
Początkujący użytkownik forum
Posty: 4
Rejestracja: 2013-12-06, 14:52
Lokalizacja: xxxxx

Re: [T-Mobile] WPS nie działa! PILNE

Postautor: Pomocy » 2013-12-06, 17:48

Niestety nie... :(

Awatar użytkownika
Jo_gurt
** Moderator **
Posty: 16553
Rejestracja: 2007-11-16, 21:49
Lokalizacja: Lublin

Re: [T-Mobile] WPS nie działa! PILNE

Postautor: Jo_gurt » 2013-12-06, 18:03

No to pewnie reset do ustawień fabrycznych na początek.

Pomocy
Początkujący użytkownik forum
Posty: 4
Rejestracja: 2013-12-06, 14:52
Lokalizacja: xxxxx

Re: [T-Mobile] WPS nie działa! PILNE

Postautor: Pomocy » 2013-12-06, 19:54

Nie rozumieny się chyba :D . Mi nie działa przycisk. To on uległ awarii. I nwm jak go powrócić do życia xD .

Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***
Posty: 21677
Rejestracja: 2007-12-02, 11:51
Lokalizacja: Krosno

Re: [T-Mobile] WPS nie działa! PILNE

Postautor: wojteks » 2013-12-06, 19:58

Pomocy pisze:nwm

A po polsku?
Nie pomagam na PW!

Pomocy
Początkujący użytkownik forum
Posty: 4
Rejestracja: 2013-12-06, 14:52
Lokalizacja: xxxxx

Re: [T-Mobile] WPS nie działa! PILNE

Postautor: Pomocy » 2013-12-06, 21:13

Do zamknięcia. Dzięki za pomoc. Naprawione :)


Wróć do „Internet WiMax (Netia, T-Mobile (Era))”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość