Mac w CA8-4 PRO, konfiguracja Resman - Pilne !

Wszystko na temat internetu za pomocą sieci WiFi, WiMAX, CDMA pod systemem Linux.

Moderator: Moderatorzy

Iwona_84
Początkujący użytkownik forum
Posty: 2
Rejestracja: 2006-12-20, 08:21

Mac w CA8-4 PRO, konfiguracja Resman - Pilne !

Postautor: Iwona_84 » 2006-12-26, 07:01

Czy i w jaki sposób można zmienić mac w CA8-4 PRO Acces Point Client. w Win XP. Proszę o pomoc. Jak skonfigurować sieć Resman w Rzeszowie w karcie radiowej w Mandriva 2007

Awatar użytkownika
blastboy
Użytkownik forum
Posty: 46
Rejestracja: 2008-06-11, 14:13
Lokalizacja: Elbląg

Re: Mac w CA8-4 PRO, konfiguracja Resman - Pilne !

Postautor: blastboy » 2008-08-07, 23:20

HP Pavilion dv9680
Slackware64-current | kernel 2.6.31.4 | kde 4.3.60 | QT 4.6


Wróć do „Linux i internet radiowy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość