Czy to jest LTe advanced czy nie ? bo juz zgłupialem

Wszystko na temat pozostałych metod dostępu do internetu, czyli łącza przewodowe (TPSA, Dialog, Netia).

Moderator: Moderatorzy

viptv
Początkujący użytkownik forum
Posty: 7
Rejestracja: 2017-10-18, 10:12

Czy to jest LTe advanced czy nie ? bo juz zgłupialem

Postautor: viptv » 2017-10-21, 00:57


piotrzet
Stary wyga bezprzewodowy
Posty: 813
Rejestracja: 2017-10-21, 13:46

Re: Czy to jest LTe advanced czy nie ? bo juz zgłupialem

Postautor: piotrzet » 2017-10-30, 17:45

To że na stacji masz 2 pasma albo więcej LTE nic nie znaczy trzeba sprawdzić na telefonie czy jest agregacja pasm czy jej nie ma.
[img]https://www.speedtest.net/result/a/5045243655.png[/img]


Wróć do „Internet ogólnie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości