Nie działa blokada domen w Huawei HG8245

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

raterro
Początkujący użytkownik forum
Posty: 2
Rejestracja: 2016-11-11, 14:04

Nie działa blokada domen w Huawei HG8245

Postautor: raterro » 2016-11-11, 14:16

Witam. Chciałbym zablokować jedną domenę, ale pomimo jej obecności na black liście nic się nie dzieje, i działa. Tak to wygląda.
Obrazek

Dziękuję za pomoc :)

raterro
Początkujący użytkownik forum
Posty: 2
Rejestracja: 2016-11-11, 14:04

Re: Nie działa blokada domen w Huawei HG8245

Postautor: raterro » 2016-11-11, 14:22

Aktualizacja. Blokuje domenę, ale podstron już nie. Na przykład to nie załaduje się (http://iuczniowie.progman.pl/idziennik) ale to już tak (https://iuczniowie.progman.pl/lancut/lo ... flancut%2f) potrzebuję zablokować kilka stron, i teraz się rodzi pytanie. Jak?

dzejk
Guru bezprzewodowy
Posty: 6311
Rejestracja: 2014-10-17, 14:37
Lokalizacja: internet

Re: Nie działa blokada domen w Huawei HG8245

Postautor: dzejk » 2016-11-13, 12:04

Dobra rada - lepiej się weź za naukę, zamiast blokować rodzicom dostęp do dziennika z ocenami :)
TP-LINK TL-WR1043ND v2 @ LuCI LEDE + Huawei e3372s-153 hilink mod + Redbull RBM5
Pliki dla Huawei https://www.mediafire.com/folder/ll9ieqqooyhy5/Documents


Wróć do „Forum z techniką "za pan brat" (kącik techniczny)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości