Wybór urządzenia do CDMA

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*
Posty: 22220
Rejestracja: 2006-08-14, 17:59
Lokalizacja: Polska

Re: Wybór urządzenia do CDMA

Postautor: ja.michal » 2014-05-13, 21:32

MAREKMAREK pisze: oglądałem mapki z btsami i nic.

Jaką masz zaznaczoną bazę stacji na mapce? Domyślnie jest Źródło danych: BTSearch i są jedynie stacje wprowadzone (spisane). Zmień Źródło danych: na UKE. Będzie baza wg pozwoleń czyli wszystko co może mieć i co ma dany operator. Jeśli rejon jest po modernizacji (a jest) to rzeczywiście będą stacje, które są w pozwoleniach UKE.

MAREKMAREK
Specjalista bezprzewodowy-junior
Posty: 243
Rejestracja: 2008-09-28, 20:44
Lokalizacja: Wrocław, i okolice

Re: Wybór urządzenia do CDMA

Postautor: MAREKMAREK » 2014-05-14, 09:49

W sumie nie jestem w stanie zlokalizować skąd biorę sygnał, najważniejsze że jest ;)

keypower12
Początkujący użytkownik forum
Posty: 1
Rejestracja: 2020-05-05, 15:59

Re: Wybór urządzenia do CDMA

Postautor: keypower12 » 2020-05-05, 17:40

Przepraszam za odkop, mam podobny problem ale nie dziala..

kamil7430
Stały użytkownik forum
Posty: 139
Rejestracja: 2018-01-19, 11:40

Re: Wybór urządzenia do CDMA

Postautor: kamil7430 » 2020-05-05, 19:00

Ale co nie działa? CDMA? Jeżeli o CDMA pytasz to chyba się ze snu zimowego obudziłeś ;) Nadajniki CDMA wyłączono już ponad 2 czy 3 lata temu.
Huawei B315s-22, nju 100GB - 29zł/m-c, LTE2600; TP-Link TL-WR1043ND + Alcatel OneTouch L850V, Play InK50 NbL - 8,33zł/m-c, LTE2600


Wróć do „Internet CDMA (Orange Freedom PRO, Sferia, Nordisk, Plus)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości