Rozbawię was

Dyskusje na luzie nie związane z forum w granicach netykiety.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
YaHooo
** Moderator **
Posty: 18115
Rejestracja: 2008-01-02, 14:38
Lokalizacja: Białystok

Re: Rozbawię was

Postautor: YaHooo » 2013-01-06, 12:26

marekpiotr1984 raczej orłów w znakach cudzysłowu ;)
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

Awatar użytkownika
ra-v
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1544
Rejestracja: 2009-11-08, 22:59
Lokalizacja: Fryzjer City

Re: Rozbawię was

Postautor: ra-v » 2013-01-12, 02:15

Ja rozumiem, że Windows jest wesoły itd, ale czasem jego humoru nie kumam
Windows 7 - użytkownik
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i

Awatar użytkownika
Jo_gurt
** Moderator **
Posty: 16553
Rejestracja: 2007-11-16, 21:49
Lokalizacja: Lublin

Re: Rozbawię was

Postautor: Jo_gurt » 2013-01-12, 05:15

ra-v, a nie masz zainstalowanego Virtual Boxa?

Awatar użytkownika
ra-v
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1544
Rejestracja: 2009-11-08, 22:59
Lokalizacja: Fryzjer City

Re: Rozbawię was

Postautor: ra-v » 2013-01-12, 14:02

Jo_gurt pisze:ra-v, a nie masz zainstalowanego Virtual Boxa?

Ten Windows chodzi na Virtualbox.
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i

Awatar użytkownika
Jo_gurt
** Moderator **
Posty: 16553
Rejestracja: 2007-11-16, 21:49
Lokalizacja: Lublin

Re: Rozbawię was

Postautor: Jo_gurt » 2013-01-12, 14:33

I nie ma tam użytkownika lub grupy vbox?

ryba825
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1361
Rejestracja: 2009-07-05, 16:15
Lokalizacja: Warszawa

Re: Rozbawię was

Postautor: ryba825 » 2013-01-13, 00:51


Awatar użytkownika
ra-v
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1544
Rejestracja: 2009-11-08, 22:59
Lokalizacja: Fryzjer City

Re: Rozbawię was

Postautor: ra-v » 2013-01-13, 14:20

I nie ma tam użytkownika lub grupy vbox?

To był prawie czysty system, oraz źrodłowy VDI z preinstalowanym Windowsem z MDSNAA, 1 użytkownik to Administrator, chciałem utworzyć vbox-a, ale takie coś wyskoczyło.
Zainstalowałem potem system od nowa, identyczną wersję i jakoś nie było problemów.

W każdym razie co by tam w systemie nie było komunikat jest idiotyczny na miarę tych z Windows 9x;-)
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i

Awatar użytkownika
Tomek7
Stary wyga bezprzewodowy
Posty: 717
Rejestracja: 2008-04-25, 18:31
Lokalizacja: EŁK

Re: Rozbawię was

Postautor: Tomek7 » 2013-01-27, 20:24


Awatar użytkownika
ra-v
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1544
Rejestracja: 2009-11-08, 22:59
Lokalizacja: Fryzjer City

Re: Rozbawię was

Postautor: ra-v » 2013-01-28, 19:35

Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i

Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy
Posty: 10492
Rejestracja: 2008-03-19, 17:10
Lokalizacja: wa

Re: Rozbawię was

Postautor: krystianb » 2013-01-28, 21:01

ra-v pisze:Odcięli mnie od internetu, ale Google i komunikator się odzywa
Blokada portu 80, spotkałem się już z taką praktyką.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!

ryba825
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1361
Rejestracja: 2009-07-05, 16:15
Lokalizacja: Warszawa

Re: Rozbawię was

Postautor: ryba825 » 2013-02-02, 15:17


Awatar użytkownika
ra-v
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1544
Rejestracja: 2009-11-08, 22:59
Lokalizacja: Fryzjer City

Re: Rozbawię was

Postautor: ra-v » 2013-02-02, 15:52

ra-v napisał/a:
Odcięli mnie od internetu, ale Google i komunikator się odzywa
Blokada portu 80, spotkałem się już z taką praktyką.

443 też, tyle że to znowu writualka, a na hoście chodziło bez problemu i administrator tego hosta (ja) nie stosuje takich praktyk;-)
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i

ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*
Posty: 22234
Rejestracja: 2006-08-14, 17:59
Lokalizacja: Polska

Re: Rozbawię was

Postautor: ja.michal » 2013-02-02, 19:23

ryba825, niezłe. ;)

Madrusta
Początkujący użytkownik forum
Posty: 1
Rejestracja: 2013-02-01, 14:32
Lokalizacja: Warszawa

Re: Rozbawię was

Postautor: Madrusta » 2013-02-05, 09:15

Jeden z moich ulubionych :)

Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony:
- Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię.
Na to jego żona:
- Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kocham.

Teoholt
Początkujący użytkownik forum
Posty: 1
Rejestracja: 2013-02-09, 09:36
Lokalizacja: Warszawa

Re: Rozbawię was

Postautor: Teoholt » 2013-02-14, 10:18



Wróć do „Hyde-Park”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości