Zdaje mi sie ze kazdy Mobile partner bedzie dzialal wystarczy ze zrobisz sobie profil pod blueconnecta. Ja mam tego od huawei i play razem z blueconnectem dzialaja.
Tak kazdy dziala jestem tego pewien ale chodzi mi oto czy jest jakis dedykowany pod blueconnect?
Jaco Mistrz bezprzewodowy - moderator ***Terminator***
Operator: Lukman Wi-Fi
Urządzenie: TP-Link TL-WR543G + TL-WR340G Pomógł: 158 razy Dołączył: 27 Mar 2006 Posty: 6652 Skąd: HD (lubelskie)
Wysłany: 2010-02-09, 14:01
Mark77777 napisał/a:
ale chodzi mi oto czy jest jakis dedykowany pod blueconnect?
Razem z modemem jest dodawany i chyba można ściągnąć ze strony Ery? Ale jak napisał przedmówca nie ma znaczenia gdyż aplikacja jest taka sama . Różni się kolorem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Znaki i informacje chronione prawem umieszczone na forum, wykorzystane są wyłącznie w celach informacyjnych.
Powielanie lub kopiowanie w części lub w całości danych/opracowań zawartych na forum bez zgody autora i administracji forum jest zabronione. Złamanie zakazu stanowi naruszenie prawa.
Strona wygenerowana w 0.25 sekundy. Zapytań do SQL: 15