Chyba tak jak wszyscy posiadacze uslug Netii - obowiazuje nas umowa z mozliwoscia zmiany jej warunkow w trakcie jej trwania (czy jakos tak, mam nadzieje ze wiecie co mam na mysli ).
Ostatnio pojawily sie zmiany w cenniku na uslugi Wimax w Netii:
http://www.telepolis.pl/news.php?id=15444
Czy ktos juz praktykowal to i wie jak podejsc do tematu? Czy poprostu moge teraz zadzwonic na infolinie i powiedziec ze chce skorzystac z promocji "6 miesięcy z Internetu 1 Mb/s lub 2 Mb/s i telefonu tylko w cenie abonamentu telefonicznego (od 45 zł brutto)"
Ps. Swoja droga ciekawe czy kiedys doczekamy sie podniesienia dostepnych predkosci, np. do 4Mb, technologia pozwala, niby umowa Netii z urzedem nie, ale niechce mi sie wierzyc ze w dobie ataku predkosci 10-20Mb Netia bedzie nadal sprzedawac przez nastepne 5 lat swoje 1/2Mb w cenie ~100pln.
Pozdrawiam,
K
Netia Wimax, promocje, rabaty itp..
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- lukkil
- Użytkownik forum
Re: Netia Wimax, promocje, rabaty itp..
hmmm no własnie ja moge zmienic bodajze 3 razy w ciagu trwania umowy
opłaca sie? wygląda na to że tak.
ciekawy jestem jak mi to policzą bo Wimax mam od srody 15.07.2009 ale umowa byla puszczona do realizacji dn 4.07.2009.
hmmmmmmmmm
opłaca sie? wygląda na to że tak.
ciekawy jestem jak mi to policzą bo Wimax mam od srody 15.07.2009 ale umowa byla puszczona do realizacji dn 4.07.2009.
hmmmmmmmmm
- emulator
- Stały użytkownik forum
@kkom możesz zadzwonić i skorzystać z nowej promocji dopiero
czyli jeżeli masz umowę na 36 miesięcy a promocja przewiduje tylko 24 to nic się nie da zrobić
orazpo upływie szóstego pełnego Okresu Rozliczeniowego
z zastrzeżeniem tej samej przepływności, tej samej długości umowy oraz tej samej technologii, dostępnych dla nowych Klientów w momencie dokonywanej zmiany
czyli jeżeli masz umowę na 36 miesięcy a promocja przewiduje tylko 24 to nic się nie da zrobić
-
- Stały użytkownik forum
Właśnie ja mam na 24 miesiące i 23 czerwca była świadczona umowa też w środe 15 lipca miałem Wimaxa , i sie zastanawiam czy bede miał 6 miesięcy darmo.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Nie chodzi tu o umowe z urzędem tylko o zapchaną sieć. Są miejsca gdzie mimo zasiegu nie podłączają nikogo nowego, bo więcej stacja nie zdoła obsłużyć. Jak by zwiększyli prędkość to by im uryna wyszła jak play'owi.kkom pisze:woja droga ciekawe czy kiedys doczekamy sie podniesienia dostepnych predkosci, np. do 4Mb, technologia pozwala, niby umowa Netii z urzedem nie
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!