HManager

Wszystko na temat pozostałych metod dostępu do internetu, czyli łącza przewodowe (TPSA, Dialog, Netia).

Moderator: Moderatorzy

AnonimowyAnonim
Początkujący użytkownik forum
Posty: 1
Rejestracja: 2019-01-28, 19:56

HManager

Postautor: AnonimowyAnonim » 2019-01-28, 20:03

Gdy odpalam aplikacje HManger (pobraną z internetu ze strony Dobre progamy) to ta luka wyświtlana jeat calkowicie pusta (zdjęcie w załaczniku) proszę o jak naszybszą odpowieć bo chce wiedzieć czy to pomoże czy kupawać Antene zewnętrzną ( jeszcze model routera to huawei b529) czekam na jak naszybszą odpowiedź z góry dziękje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
radius
** Moderator **
Posty: 3253
Rejestracja: 2014-09-15, 11:13

Re: HManager

Postautor: radius » 2019-03-18, 10:19

Problem najprawdopodobniej tkwi/tkwił (z racji czasu jaki upłynął) od założenia tematu w tym, że byłeś zalogowany do WebUI z poziomu przeglądarki. Żeby HManager działał poprawnie należy wcześniej się wylogować z WebUI.
Wyszukiwarka usług szerokopasmowych: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?f=30&t=55724
Identyfikacja stacji bazowych na podstawie eNB i CellID: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?f=14&t=46043


Wróć do „Internet ogólnie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość