Forum dostępne w Tapatalk.

Masz uwagi lub sugestie na temat forum? Tu możesz się nimi podzielić.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
railroad
Użytkownik forum
Posty: 21
Rejestracja: 2014-10-19, 12:43
Lokalizacja: Bydgoszcz

Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: railroad »

Czy forum będzie dostępne w Tapatalk? Korzystam często z tabletu czy telefonu komórkowego i przeglądanie różnych forów staje się wygodniejsze, dzięki programowi.
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***
Posty: 26041
Rejestracja: 2007-12-02, 11:51
Lokalizacja: PL

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: wojteks »

railroad pisze:Czy forum będzie dostępne w Tapatalk?
Nie, przynajmniej w najbliższej przyszłości.
Nie pomagam na PW!
fibi
Początkujący użytkownik forum
Posty: 2
Rejestracja: 2015-06-19, 13:01
Lokalizacja: Tarnowo

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: fibi »

Fajna opcja.
herberty
Stały użytkownik forum
Posty: 73
Rejestracja: 2018-05-07, 10:06

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: herberty »

Dalej nie ma opcji? : }
To ciagle logowanie przy zmiennym IP zabija mnie... Szkoda na nie czasu tak jak na bezpieczne usuwanie pendriveów : )
B315s-22 z Orange FW ver.323 (bez CellID) / B715s23-c
Premium Mobile 100+200GB / RBM5 100GB
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***
Posty: 26041
Rejestracja: 2007-12-02, 11:51
Lokalizacja: PL

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: wojteks »

herberty pisze: To ciagle logowanie przy zmiennym IP zabija mnie...
Zaznacz ptaszka podczas logowanie "zapamiętaj mnie"
Nie pomagam na PW!
herberty
Stały użytkownik forum
Posty: 73
Rejestracja: 2018-05-07, 10:06

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: herberty »

zaznaczam i raz to działa a raz nie. komputer ten sam, przegladarka ta sama, internet mobilny ten sam.. tylko ip zmienne.
B315s-22 z Orange FW ver.323 (bez CellID) / B715s23-c
Premium Mobile 100+200GB / RBM5 100GB
Hermogenes
Mistrz bezprzewodowy
Posty: 1560
Rejestracja: 2015-09-12, 14:33

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: Hermogenes »

Może jakiś ciasteczkowy potwór buszuje na PC.poz Hermogenes
key
*Mistrz bezprzewodowy*
Posty: 9565
Rejestracja: 2010-08-01, 18:30
Lokalizacja: Nürnberg

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: key »

Na dole strony jest link do usuniecia ciasteczek: click.
Sprawdz czy nie logujesz sie w dwa sposoby, n.p. z i bez https.
Nie pomagam na PW.
varico
Specjalista bezprzewodowy-senior
Posty: 403
Rejestracja: 2014-08-02, 10:17
Lokalizacja: Polska

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: varico »

Tak czy inaczej przydalby sie tapatalk. Na telefonie przegladam tylko te fora, ktore maja tapatalka. Korzystanie z przegladarki na telefonie jest meeeega nie wygodne.
herberty
Stały użytkownik forum
Posty: 73
Rejestracja: 2018-05-07, 10:06

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: herberty »

tylko kogo namówisz, żeby robić rebuild forum..

Admin jeszcze żyje?

Nie zaglądając nikomu do portfela, ale może cały dochód z reklam nie jest zjadany przez utrzymanie serwerów?
Nie to ze podsuwam komuś pomysł, ale po co ma powstać forum kompatybilne z tapatalkiem tylko bez łącznika w nazwie..
Żyjemy w czasach gdzie LteWatch jest wypierany przez HManagera (tak, tylko na huwei)

Jak na razie jest tylko HManager.. na razie..
B315s-22 z Orange FW ver.323 (bez CellID) / B715s23-c
Premium Mobile 100+200GB / RBM5 100GB
muchor
Początkujący użytkownik forum
Posty: 8
Rejestracja: 2019-05-07, 17:14

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: muchor »

Ponawiam prośbę - w dzisiejszych czasach, to telefon jest głównym narzędziem dostępu do różnych forów. Może nie tak wygodnym jak desktop czy laptop, ale z drugiej strony, jest zawsze pod ręką.
rufens
Użytkownik forum
Posty: 33
Rejestracja: 2011-09-20, 19:06
Lokalizacja: Łódź

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: rufens »

Ja także chętnie bym zobaczył forum na tapatalk, to bardzo wygodna aplikacja.
key
*Mistrz bezprzewodowy*
Posty: 9565
Rejestracja: 2010-08-01, 18:30
Lokalizacja: Nürnberg

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: key »

Teoretycznie, po przesiadce na wersje 3.x jest to mozliwe, trzeba tylko dodac i skonfigurowac plugin. I wlasnie z tym moze byc problem.
Nie pomagam na PW.
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***
Posty: 26041
Rejestracja: 2007-12-02, 11:51
Lokalizacja: PL

Re: Forum dostępne w Tapatalk.

Post autor: wojteks »

Na teraz nie ma i raczej w najbliższym czasie nie będzie takiej opcji.
Nie pomagam na PW!
ODPOWIEDZ