[OFP] Jak wyłączyć axestela bez zawiechy systemu
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
[OFP] Jak wyłączyć axestela bez zawiechy systemu
Ogólnie cześć wszystkim!! Mam takie pytanko: Czy zawsze przy wyłączaniu axestela muszę wyłączać komputer? Jeżeli nie wyłączę to łapie zawiechę a było by miło znać jakiś sposób na to.
mam xp i zainstalowane sterowniki kiedys korzystalem z windows 7 i tam tego problemu nie bylo wylaczalem i wlaczalem router kiedy chcialem

- Blido
- Guru bezprzewodowy
Re: [OFP] Jak wyłączyć axestela bez zawiechy systemu
Najwyraźniej coś jest nie tak z twoim systemem, bo tak nie powinno być. Czy na innym komputerze jest tak samo? Zapewne Axesstel jest podłączony przez USB? Podłącz go przez ethernet i zobacz czy problem nadal będzie występował (choć raczej już nie powinien).Czy zawsze przy wyłączaniu axestela muszę wyłączać komputer? Jeżeli nie wyłączę to łapie zawiechę
-
mialem różne xp z axestela korzystam wylacznie na jednym kompie a modem mam podłaczony przez ethernet
---
ktoś mi pomoze?
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2010-01-26, 17:02 ]
Scaliłem posty.
---
ktoś mi pomoze?
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2010-01-26, 17:02 ]
Scaliłem posty.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez misiek07, łącznie zmieniany 2 razy.
- wojteks
- *** Administrator ***
Wyłączenie Axesstela czy jakiegokolwiek innego routera nie może powodować zawieszenia się systemu.misiek07 pisze:mialem różne xp z axestela korzystam wylacznie na jednym kompie a modem mam podłaczony przez etherne
Jaki masz program antywirusowy, firewall, Windows oryginalny ze wszystkimi łatkami?
Nie pomagam na PW!
-
Mam avasta home edition. System operacyjny to Windows MX7 z dodatkiem sp3 a firewall co to jest?
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Czyli PIRAT a tu na forum nie popieramy takich zachowań. Temat zamykam. Piratom mówimy NIE!!!misiek07 pisze:System operacyjny to Windows MX7