Witam
mam pytanko czy jeżeli gram w gry online typu WoW ,L2 itp to wliczane to jest w jakiś sposób do oszałamiającego limitu 3GB ? oO bo mam dziwne wrażenie że tak a to już jest maksymalnie żenujące...
[problem] pytanie odnośnie limitu
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: [problem] pytanie odnośnie limitu
Jak już sam sobie odpowiedziałeśRagu pisze:to wliczane to jest w jakiś sposób do oszałamiającego limitu 3GB
.Ragu pisze:bo mam dziwne wrażenie że tak
Więc potwierdzę że liczy się wszystko z GG nawet. Zainstaluj sobie coś z tego zbioru <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=6047" target="_blank">»NetMetery«</a> i kontroluj swoje po czyny.
-
- Początkujący użytkownik forum
mhm czyli totalna masakra
w takim razie mam jeszcze jedno pytanko
Na umowie jest błąd w moim nazwisku,jest po prostu przekręcone.Zgłaszałem to 3 razy i nic, dostałem list z orange że zostanie to poprawione najszybciej jak to jest możliwe.... problem w tym że dostałem ten list w październiku tamtego roku.Parę dni temu dostałem fakturę i co ? dalej to samo.Co ja mam z tym zrobić bo nie mam już siły,pisałem do orange,byłem w salonie u mnie w mieście,dzwoniłem do nich i skończyły mi się już pomysły.
w takim razie mam jeszcze jedno pytanko
Na umowie jest błąd w moim nazwisku,jest po prostu przekręcone.Zgłaszałem to 3 razy i nic, dostałem list z orange że zostanie to poprawione najszybciej jak to jest możliwe.... problem w tym że dostałem ten list w październiku tamtego roku.Parę dni temu dostałem fakturę i co ? dalej to samo.Co ja mam z tym zrobić bo nie mam już siły,pisałem do orange,byłem w salonie u mnie w mieście,dzwoniłem do nich i skończyły mi się już pomysły.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
To powinni to od ręki załatwić właśnie w salonie. Nie rozmawiaj z tymi co załatwiają sprawy tylko poproś kierownika salonu i nim rozmawiaj.Ragu pisze:w salonie u mnie w mieście