Wypowiedzenie umowy

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Krzysieka18
Początkujący użytkownik forum

Wypowiedzenie umowy

Post autor: Krzysieka18 »

Witam! Mam takie pytanko, ile wynosi okres wypowiedzenia na orange freedom pro? Moja dziewczyny poszła dzisiaj do salonu orange wypowiedzieć umowe o freedom pro i baba w salonie poinformowała ją że obowiązuje półroczny okres wypowiedzenia bo jakieś przepisy się zmieniły! Umowa była podpisana 21 marca 2009 na 24 miesiące czyli niedługo będzie się kończyć!
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Re: Wypowiedzenie umowy

Post autor: krystianb »

Krzysieka18 pisze:była podpisana 21 marca 2009 na 24 miesiące czyli niedługo będzie się kończyć
Jak dla Ciebie marzec 2011 jest niedługo... dla mnie ponad 5 miesięcy to nie jest nie długo...

Z wypowiedzeniami nic się nie zmieniło 30dni+ reszta okresu rozliczeniowego.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Krzysieka18

no to jest niedługo dla mnie,ostatni rachunek zapłace w lutym i tyle,a już zamówiłem neostrade 2 mb i w poniedziałek mają przyjść i założyć a później kurier z modemem i tyle!I tak 2 miechy za darmo teraz są w neostradzie no i bez limitów!Ceny też są niezłe,ja już żałuje że mam ten freedom pro!
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Post autor: Sundance_kid »

Krzysieka18 przelicz sobie czy zerwanie umowy nie będzie Cię kosztowało mniej niż abonament ewentualnie pomyśl nad cesją umowy.
Krzysieka18

Dzwoniłem na infolinie i powiedzieli że obowiązuje miesięczny okres wypowiedzenia!Ale gdyby coś to zrobie take bo jak piszesz i zerwe umowe i zapłace tą kare bo z tego co tam wyliczyłem to zapłace coś koło 94 zł a za 3 abonamenty wyjdzie ok. 150 zł
mati.m92
Stały użytkownik forum

Post autor: mati.m92 »

Jak wyliczyć ile będzie kosztowało zerwanie umowy przed czasem?
ODPOWIEDZ