Internet z Orange w telefonie

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
predator166
Początkujący użytkownik forum

Internet z Orange w telefonie

Post autor: predator166 »

Witam..Mam internet w Orange pod komputer, nie wiem dokładnie jaki jest to model internetu bo się nie orientuje w tych sprawach..Chodzi mi o to,żeby mieć ten internet w telefonie przy przełożeniu karty..Kartę z internetu już przekładałem do telefonu i śmiga jak należy,jednak włączyłem tylko na chwile bo boję się że nabije mi większy rachunek ;) Szukałem na innych forach coś na temat tej sprawy,ale nie mogłem znaleźć nic konkretnego,dlatego chciałbym się kogoś poradzić kto wie coś na ten temat..Z Góry Dziękuje i Pozdrawiam..:)
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Re: Internet z Orange w telefonie

Post autor: wojteks »

predator166 pisze: nie wiem dokładnie jaki jest to model internetu bo się nie orientuje w tych sprawach.
To wypada się dowiedzieć dokładnie co masz (jaki abonament, taryfa itp.) bez tego to można tylko zgadywać.
Nie pomagam na PW!
predator166

abonament tego internetu wynosi 60 zł tylko w tym roku przedłużałem i są zniżki..a w umowie pisze że jest to internet Orange standard..Jak ktoś wie coś na temat tego czy trzeba przy przełożeniu karty telefonu dodatkowo coś płacić to Proszę o Pomoc..Chodzi mi właśnie o takie przekładanie ponieważ jak wyjeżdżam na dłużej przydałby mi się do przeglądania np.poczty.:)
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Post autor: wojteks »

Jeżeli działa normalnie z komputerem to będzie działał i w komórce (tylko nie dzwoń a używaj tylko do internetu).
Nie pomagam na PW!
predator166

aaa to czyli jak będę korzystał tylko z sieci bez żadnego dzwonienia i pisania SMS-ów powinno być wszystko ok i abonament będzie normalny..?Dzięki..
ODPOWIEDZ