Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach. Reklama:Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.
Witam. Przeprowadziłem się do nowego pokoju. W mieszkaniu jest internet bezprzewodowy lecz posiada on zasięg max 1 kreska (mieszkam w niższej części budynku) i często nie chce mi się połączyć. Ostatnio podłączam się do neta z pobliskiego hotelu (max 2 kreski). Chciałbym wzmocnić sygnał poprzez dokupienie mocniejszej anteny Doradźcie
Jesli masz roznice kondygnacji, to zazwyczaj najlepszym rozwiazaniem jest kabel + drugi AP. Antena niewiele zdzialasz przez zelbet, a juz na pewno nie takim kijkiem jaki wybrales.
a nie da rady podlaczyc kabla sieciowego bez posrednio z routera do karty siecowej w moim kompie? <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> dlugosc bedzie spora bo to domek a ja mieszkam nisko i po drugiej stronie domu od miejsca gdzie jest router