AirLive G.Duo + neostrada

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
aluskonik
Początkujący użytkownik forum

AirLive G.Duo + neostrada

Post autor: aluskonik »

Witam. Mam pewien problem, a mianowicie. Posiadam dwa AirLive G.Duo i d-link g-604t ze zmienonym Firmware od 624T i chciałbym to skonfigurowac tak aby net był rozsyłany u mnie w domu przez wi-fi i przesyłany do sąsiada przez yagi. Wiem, że u sąsiada musze postawic G.Duo w trybie WISP + AP. Kupując dwa OvisLinki myslałem ze nie nie bd problemu z połączeniem jednego z neo ale jak sie okazało xDSL to nie zawsze aDSL :/ No i tu potrzebuje waszej pomocy. Jak ustawic owe routery aby miec dostęp do neta i przesyłac go dalej. Czym połączyc itd. Dodam tylko ze jestem laikiem, ale raczej ogarniam większośc kwestii związanych z tym problemem wiec prosze o wyrozumiałośc ;)
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: AirLive G.Duo + neostrada

Post autor: zDaleKi »

Post wyrównawczy - synchronizacja bazy.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
key
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: AirLive G.Duo + neostrada

Post autor: key »

aluskonik pisze:chciałbym to skonfigurowac tak aby net był rozsyłany u mnie w domu przez wi-fi i przesyłany do sąsiada przez yagi
Zacznij od przeczytania warunkow umowy z Neo.
Nie pomagam na PW.
ODPOWIEDZ