Witam
Zaczne możę od specyfikacji:
Laptop Lenovo IdeaPan P580, router LINKSYS wag200g
Utworzyłem jakieś dwa lata temu sieć bezprzewodową. Wszystko chodziło dobrze do ostatniego tygodnia. Laptopa pożyczyłem szwagrowi, który używał go u siebie między innymi do łączenia się z internetem . Gdy mi go oddał, zaczał wariować u mnie.
Bardzo długo wyszukiwał sieci bezprzewodowe,jak już je znalazł to np. przez 5 minut musiałem klikać "połącz" aż się połączył. Przy wczesniejsych probach wyskakiwał błąd "nie mozna polaczyc się z siecią".
Jak juz się połączył, to musiałem czekac kolejne 5 minut aby wejsc na jakąkolwiek stronę. Dopiero po tym czasie moglem surfować.
Po paru dniach problem się pogłębił, bo laptop dalej z wielkim bólem łąćzył się z siecią, ale już kompletnie żadne strony nie działają, zupełnie tak, jakby nie był połączony.
Dodam, że laptop dziewczyny chodzi normalnie, tzn wszystko smiga bez problemu.
Co to drodzy Panowie i Panie może być?
pozdrawiam
Problem z siecią wifi, proszę o pomoc
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Problem z siecią wifi, proszę o pomoc
Chyba czas na reinstalację Windows, druga sprawa to laptop jest osobisty i się go nie pożycza.NoName1337 pisze:Co to drodzy Panowie i Panie może być?
Pytanie podstawowe, co szwagier instalował, do czego go używał, jakich śmieci/wirusów/trojanów nałapał system?
Nie pomagam na PW!
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Problem z siecią wifi, proszę o pomoc
wojteks ma rację, szybciej zrobisz reinstalacje systemu, niż obecny doprowadzisz do ładu.
@wojteks: laptop jest do tego do czego właściciel chce go przeznaczyć
@wojteks: laptop jest do tego do czego właściciel chce go przeznaczyć