nawigacja Navifon

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
hanek
Stały użytkownik forum

nawigacja Navifon

Post autor: hanek »

No wlasnie jakos na dniach orange wprowadzilo nawigacje navifon ktora ponoc dziala na bazie naviexperta.czy mozecie powiedziec cos wiecej na ten temat czy oplaca sie wziac?
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: nawigacja Navifon

Post autor: zDaleKi »

hanek pisze:.czy mozecie powiedziec cos wiecej na ten temat czy oplaca sie wziac?
Co masz na myśli opłaca? Chodzi Ci o koszty, dokładność w kraju, pokazywanie POI?
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
hanek
Stały użytkownik forum

chodzi mi o koszty oraz o dokladnosc dzialania w kraju
Awatar użytkownika
Borg
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: Borg »

hanek proponuję skorzystać z promocji i za 1zł wypróbować na 7 dni. Komfort pracy z NE zależy od tego jaki masz telefon i jaki gps. Na niektórych telefonach pracuje lepiej na niektórych gorzej.

Obrazek

Ja używam na SE P1i i jestem zadowolony - może nie jest tak komfortowe jak przy dedykowanym urządzeniu z AutoMapą na pokładzie ale dokładnością map nie ustępuje, fotoradarami też. Tak jak pisałem wcześniej najlepiej wykupić testowy okres, sprawdzić będzie pasowało to dobrze, nie będzie to szukać innego rozwiązania :).

ps. Co do kosztów dziwne pytanie - wszystko w regulaminie promocji :czytaj: - za dane wysłane i pobrane z serwera NaviExperta nie płacisz - koszty to opłata abonamentowa. Tu masz regulamin http://telepolis.pl/grafika/newsy/2007-12/navifon.pdf .
hanek
Stały użytkownik forum

to chyba rzeczywiscie tak zrobie ze wezme na tydzien i jak bedzie ok to pozniej na miesiac albo rok to juz zobacze jak mi sie najbardziej bedzie oplacac.swoja droga fajnie ze cos takiego sieci komorkowe wprowadzaja do swoich ofert
Awatar użytkownika
Borg
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: Borg »

Naviexpert na SonyEricsson P1i http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 7903423479 .
ODPOWIEDZ