Nietypowy problem z ZTE H3640 V10

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
mattigie
Początkujący użytkownik forum
Posty: 2
Rejestracja: 2024-02-04, 04:56

Nietypowy problem z ZTE H3640 V10

Post autor: mattigie »

Cześć
Niedawno zalozyłem internet od INEA 600mb z ruterem ZTE H3640 V10
Wszystko ładnie chodzi oprucz tego że po zalogowaniu się na ten ruter przez stronę 192.169.1.1 nie mogę dokonać żadnych zmian związanych ze zmianą loginu i hasła dostępowego i hasła chodzby do samego wifi. Wygląda to tak że wpisuje np hasło do wifi daje zaakceptuj i wszystko wraca do stanu poprzedniego. Robiłem reset systemu. Twardego resetu nie robiłem bo <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> już nie będę miał internetu. Proszę o pomoc co to może być. Ogólnie to żadnego ustawienia nie mogę zmienić coś wpisuje daje zaakceptuj na ułamek sekundy odświerza stronę i dalej jest stare ustawienie. Czy trzeba się logować jako administrator czy coś takiego. Bardzo dziękuję za pomoc
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***
Posty: 26132
Rejestracja: 2007-12-02, 11:51
Lokalizacja: PL

Re: Nietypowy problem z ZTE H3640 V10

Post autor: wojteks »

Tylko dostawca w tym może pomóc. Większość operatorów światłowodowych blokuje konfigurację routerów ffth/gpon/...
Nie pomagam na PW!
mattigie
Początkujący użytkownik forum
Posty: 2
Rejestracja: 2024-02-04, 04:56

Re: Nietypowy problem z ZTE H3640 V10

Post autor: mattigie »

Dziękuję za odpowiedź
ODPOWIEDZ