Plus na karte co miesiąć 35zł/no limit + (100TB na 36 m-ce))
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Plus na karte co miesiąć 35zł/no limit + (100TB na 36 m-ce))
Tak. 100TB a nie GB na 36 miesięcy za utrzymanie aktywnego pakietu cyklicznego za 35 pln miesięcznie.
Promocja organizowana jest w okresie 7 - 31 pażdziernika 2024 roku.
Pobieramy aplikcję Lidl Plus. Po rejestracji/zalogowaniu się przechodzimy do zakładki "Benefit Plus" i zjeżdzamy do samego końca do kafelka " 100 000 GB" tam możemy odebrać tą ofertę oraz przeczytać co i jak zrobić.
Promocja organizowana jest w okresie 7 - 31 pażdziernika 2024 roku.
Pobieramy aplikcję Lidl Plus. Po rejestracji/zalogowaniu się przechodzimy do zakładki "Benefit Plus" i zjeżdzamy do samego końca do kafelka " 100 000 GB" tam możemy odebrać tą ofertę oraz przeczytać co i jak zrobić.
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
-
Re: Plus na karte co miesiąć 35zł/no limit + (100TB na 36 m-ce))
Czy ktoś realnie tyle zużywa i potrzebuje ?
Ja zużywam mniej niż 200GB na miesiąc,
dla mnie bez różnicy czy napiszą na reklamie 100TB czy 10000000TB, nie robi to na mnie żadnego wrażenia
Ja zużywam mniej niż 200GB na miesiąc,
dla mnie bez różnicy czy napiszą na reklamie 100TB czy 10000000TB, nie robi to na mnie żadnego wrażenia
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Są tacy co potrzebują 1TB dziennie. Ja używam też około 200GB ma miesiąc
MC888 -> Orange
- onken
- ** Moderator **
1TB dziennie ???
To nie na necie mobilnym... Światłowód tak
To nie na necie mobilnym... Światłowód tak
Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
-
To już grubo pojechałeś/to przypadki nie w użytku konsumenckim-bo nawet treści UHD/których jest nadal zbyt mało nie z generują takiego zużycia nawet na kilku urządzeniach. W użytku zawodowym do filmów/grafik tak-ale wówczas to nie tylko jest wymagane szybkie gigabitowe łącze/ ale też symetryczne. U mnie w domu zużycie na treści: Netflix/CDA/Max/YT tj. max ok.500GB (2xsmart TV+ kilka telefonów które w domu też obsługuje główne łącze), oprócz tego TV leci vi satelita/bez tego byłoby ok. 1TB. P.S Do tego przy takiej ilości przerzucanych danych to ananimowym można być u dużego ISP, u małego jeżeli nie jesteś osobą wpływową w lokalnym środowisku/zawoła dodatkowej kasy... .
-
- Stary wyga bezprzewodowy
U mnie codzienne funkcjonowanie dwuosobowej rodziny (coś w podobnego jak u jfk) i zdalna praca zawodowa generują ok. 1TB na miesiąc.
-
- Stały użytkownik forum
W celu włączenia Promocji należy wysłać z numeru w sieci Plus lub Plush w ofercie na kartę bezpłatnego SMSa na numer 80944 w treści wpisując indywidualny kod uprawniający do zakupu Pakietu. Indywidualny kod można odebrać w aplikacji Lidl Plus. Włączenie Promocji nastąpi najpóźniej w ciągu 72 godzin od otrzymania przez POLKOMTEL zgłoszenia. Momentem aktywacji Promocji jest dzień i godzina, kiedy POLKOMTEL wysłał do Abonenta wiadomość tekstową SMS potwierdzającą włączenie Promocji. Indywidualny kod można wykorzystać do 09.11.2024 r. W przypadku braku możliwości odnowienia się Promocji lub jej zawieszenia na okres dłuższy niż 3 dni, niniejsza Promocja zostanie dezaktywowana. Abonent nie może ponownie aktywować Promocji. Promocja obowiązuje od dnia 07.10.2024 r do 03.11.2024 r. („Okres trwania Promocji”) lub wyczerpania kodów promocyjnych.
Maksymalny okres korzystania z niniejszej Oferty Promocyjnej to 36 miesięcy, po tym okresie Promocja zostanie zakończona.
Maksymalny okres korzystania z niniejszej Oferty Promocyjnej to 36 miesięcy, po tym okresie Promocja zostanie zakończona.
-
- Początkujący użytkownik forum
Skorzystałem z tej promocji tydzień temu, a więc mogę napisać to i owo trochę na ten temat.
To działa trochę wszystko dziwnie, w aplikacji iplus nie sprawdzicie ile wykorzystaliście z tego pakietu.
Właściwie to nigdzie tego nie sprawdzicie ale to i tak nie ma znaczenia bo nigdy tego nie wykorzystacie.
Teraz najważniejsza sprawa, najpierw będzie wam żarło z innych pakietów jak GIGA BANK itp.
a dopiero jak wszystko wykorzystacie to się przełączy na pakiet Lidl z Plusem i to się samo nie przełączy,
trzeba zrestartować połączenie z internetem żeby znowu zaczęło działać z pełną prędkością.
Polecam wyłączyć GIGA BANK żeby było non stop 0GB, nie będzie wtedy problemów z przełączaniem,
w szczególności tyczy to się routerów gdzie połączenie z internetem jest non stop.
To działa trochę wszystko dziwnie, w aplikacji iplus nie sprawdzicie ile wykorzystaliście z tego pakietu.
Właściwie to nigdzie tego nie sprawdzicie ale to i tak nie ma znaczenia bo nigdy tego nie wykorzystacie.
Teraz najważniejsza sprawa, najpierw będzie wam żarło z innych pakietów jak GIGA BANK itp.
a dopiero jak wszystko wykorzystacie to się przełączy na pakiet Lidl z Plusem i to się samo nie przełączy,
trzeba zrestartować połączenie z internetem żeby znowu zaczęło działać z pełną prędkością.
Polecam wyłączyć GIGA BANK żeby było non stop 0GB, nie będzie wtedy problemów z przełączaniem,
w szczególności tyczy to się routerów gdzie połączenie z internetem jest non stop.