Plus na karte co miesiąć 35zł/no limit + (100TB na 36 m-ce))

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kedi
Specjalista bezprzewodowy-junior

Plus na karte co miesiąć 35zł/no limit + (100TB na 36 m-ce))

Post autor: kedi »

Tak. 100TB a nie GB na 36 miesięcy za utrzymanie aktywnego pakietu cyklicznego za 35 pln miesięcznie.
Promocja organizowana jest w okresie 7 - 31 pażdziernika 2024 roku.
Pobieramy aplikcję Lidl Plus. Po rejestracji/zalogowaniu się przechodzimy do zakładki "Benefit Plus" i zjeżdzamy do samego końca do kafelka " 100 000 GB" tam możemy odebrać tą ofertę oraz przeczytać co i jak zrobić.
jfk
Specjalista bezprzewodowy-senior

Re: Plus na karte co miesiąć 35zł/no limit + (100TB na 36 m-ce))

Post autor: jfk »

kedi pisze: 2024-10-15, 01:59 Tak. 100TB a nie GB na 36 miesięcy za utrzymanie aktywnego pakietu cyklicznego za 35 pln miesięcznie.
Promocja organizowana jest w okresie 7 - 31 pażdziernika 2024 roku.
Grubo polecieli prawie 3TB na miesiąc w takiej cenie. :)
kordirko

Post autor: kordirko »

Czy ktoś realnie tyle zużywa i potrzebuje ?
Ja zużywam mniej niż 200GB na miesiąc,
dla mnie bez różnicy czy napiszą na reklamie 100TB czy 10000000TB, nie robi to na mnie żadnego wrażenia :)
Zeusek
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: Zeusek »

Są tacy co potrzebują 1TB dziennie. Ja używam też około 200GB ma miesiąc
MC888 -> Orange
Awatar użytkownika
onken
** Moderator **

Post autor: onken »

1TB dziennie ???
To nie na necie mobilnym... Światłowód tak

Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play

Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
jfk

Post autor: jfk »

Zeusek pisze: 2024-10-27, 05:17 Są tacy co potrzebują 1TB dziennie. Ja używam też około 200GB
To już grubo pojechałeś/to przypadki nie w użytku konsumenckim-bo nawet treści UHD/których jest nadal zbyt mało nie z generują takiego zużycia nawet na kilku urządzeniach. W użytku zawodowym do filmów/grafik tak-ale wówczas to nie tylko jest wymagane szybkie gigabitowe łącze/ ale też symetryczne. U mnie w domu zużycie na treści: Netflix/CDA/Max/YT tj. max ok.500GB (2xsmart TV+ kilka telefonów które w domu też obsługuje główne łącze), oprócz tego TV leci vi satelita/bez tego byłoby ok. 1TB. P.S Do tego przy takiej ilości przerzucanych danych to ananimowym można być u dużego ISP, u małego jeżeli nie jesteś osobą wpływową w lokalnym środowisku/zawoła dodatkowej kasy... .
alias
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: alias »

U mnie codzienne funkcjonowanie dwuosobowej rodziny (coś w podobnego jak u jfk) i zdalna praca zawodowa generują ok. 1TB na miesiąc.
JacekArtur1
Stały użytkownik forum

Post autor: JacekArtur1 »

W celu włączenia Promocji należy wysłać z numeru w sieci Plus lub Plush w ofercie na kartę bezpłatnego SMSa na numer 80944 w treści wpisując indywidualny kod uprawniający do zakupu Pakietu. Indywidualny kod można odebrać w aplikacji Lidl Plus. Włączenie Promocji nastąpi najpóźniej w ciągu 72 godzin od otrzymania przez POLKOMTEL zgłoszenia. Momentem aktywacji Promocji jest dzień i godzina, kiedy POLKOMTEL wysłał do Abonenta wiadomość tekstową SMS potwierdzającą włączenie Promocji. Indywidualny kod można wykorzystać do 09.11.2024 r. W przypadku braku możliwości odnowienia się Promocji lub jej zawieszenia na okres dłuższy niż 3 dni, niniejsza Promocja zostanie dezaktywowana. Abonent nie może ponownie aktywować Promocji. Promocja obowiązuje od dnia 07.10.2024 r do 03.11.2024 r. („Okres trwania Promocji”) lub wyczerpania kodów promocyjnych.
Maksymalny okres korzystania z niniejszej Oferty Promocyjnej to 36 miesięcy, po tym okresie Promocja zostanie zakończona.
neutron
Początkujący użytkownik forum

Post autor: neutron »

Skorzystałem z tej promocji tydzień temu, a więc mogę napisać to i owo trochę na ten temat.
To działa trochę wszystko dziwnie, w aplikacji iplus nie sprawdzicie ile wykorzystaliście z tego pakietu.
Właściwie to nigdzie tego nie sprawdzicie ale to i tak nie ma znaczenia bo nigdy tego nie wykorzystacie.
Teraz najważniejsza sprawa, najpierw będzie wam żarło z innych pakietów jak GIGA BANK itp.
a dopiero jak wszystko wykorzystacie to się przełączy na pakiet Lidl z Plusem i to się samo nie przełączy,
trzeba zrestartować połączenie z internetem żeby znowu zaczęło działać z pełną prędkością.
Polecam wyłączyć GIGA BANK żeby było non stop 0GB, nie będzie wtedy problemów z przełączaniem,
w szczególności tyczy to się routerów gdzie połączenie z internetem jest non stop.
ODPOWIEDZ