W Play routery ZTE pokazują często agregację do tych samych pasm ,nawet do tej samej "komórki" (Cell) , to nawet sektor jest ten sam ( Bo PCI jest to samo). W żadnej innej sieci tego nie widać. O co chodzi ?
5G N78 ruszyło.
Moderator: Moderatorzy
-
- Guru bezprzewodowy
-
- Guru bezprzewodowy
Re: 5G N78 ruszyło.
Dziś jeszcze ciekawiej , trzy pandy B1 , w tym jeden z innego sektora:
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Jeżeli komuś 5G zniknęło w Oranga a miał, wiąże się to z akcją że jest teraz za darmo.
Dostałem dzisiaj SMS że wyłączyli mi "5G pass" jest to płatne 5zł miesięcznie. W takim przypadku trzeba to samemu aktywować wysyłając SMS pod numer 815 o treści 5G.
U mnie po chwili 5G aktywowali, potrzebny jest restart routera.
Dostałem dzisiaj SMS że wyłączyli mi "5G pass" jest to płatne 5zł miesięcznie. W takim przypadku trzeba to samemu aktywować wysyłając SMS pod numer 815 o treści 5G.
U mnie po chwili 5G aktywowali, potrzebny jest restart routera.
MC888 -> Orange
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Podzielcie się proszę info jak zachowuje się wasze 5G przy obecnych (praktycznie w całej Polsce) warunkach pogodowych.
U mnie akurat ściana lasu (głównie liściastego) która zasłania BTS mimo totalnego oblepienia śniegiem gałęzi i konarów nie spowodowała praktycznie żadnego pogorszenia sygnału. Także na 3,5GHz, gdzie jest nawet sporo lepiej niż latem kiedy były liście.
A jak to wygląda i was?
p.s. ja korzystam z Huawei H352-38
U mnie akurat ściana lasu (głównie liściastego) która zasłania BTS mimo totalnego oblepienia śniegiem gałęzi i konarów nie spowodowała praktycznie żadnego pogorszenia sygnału. Także na 3,5GHz, gdzie jest nawet sporo lepiej niż latem kiedy były liście.
A jak to wygląda i was?
p.s. ja korzystam z Huawei H352-38