Co zamiast PLAY 100 GB

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Zibi2000
Użytkownik forum

Re: Co zamiast PLAY 100 GB

Post autor: Zibi2000 »

Dziękuję całej Trójce za odpowiedź, testowałem Orange OFNK i Tmobile, ale tylko żeby sprawdzić jak sobie radzą na pożyczonym telefonie z 5G, chodziło mi o test czy jestem w zasięgu, mapy ostrożnie twierdziły, że tak. Więc jestem... i chciałbym się bardzo pożegnać z ADSLem 10/1. I bardziej chciałbym się właśnie skupić na jednej ofercie stałej cenowo miesięcznie (bez kombinacji z rożnymi operatorami i przekładaniem kart) i pomyślałem o tym Flexie, numer który mam od 25 lat ten sam zostałby w smartfonie, a druga karta do danych do ewentualnego modemu 5G. Do dostępu do sieci wewnątrz czyli u mnie za natem operatora myślę użyć sprawdzonego ZeroTiera, jak ktoś jeszcze nie słyszał i nie używał... to polecam gorąco :-) sprawdzone, super sprawa... Ale jakby co to czekam czy może ktoś z szanownego grona Forum jeszcze zaglądnie na te ten wątek i napisze mi o swoich flexowych doznaniach i tych legendarnych lejach :-) Czekam i pozdrawiam
RolnikBezŻony
Stały użytkownik forum

Post autor: RolnikBezŻony »

Nie wiem jak Flex, ale szwagier korzysta z Orange na kartę, miesięcznie wyciąga po ponad 500GB i nic o lejkach nie wspominał. Ale to pewno względne i zależne od obciążenia konkretnego nadajnika.
tomekwwa
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: tomekwwa »

Ktoś mi powie, jak wypełnić ten formularz przeniesienia do Orange? Nie mogę kliknąć pola z datą przeniesienia na żadnej przeglądarce. Nic się też nie dzieje, jak kliknę, że chcę dostawę karty na inny adres.

Zadziałało na mobilnym chromie...
Bmbr97
Stały użytkownik forum

Post autor: Bmbr97 »

Witam. Co aktualnie na zasięgu Play? Nadal Virgin Mobile?
RolnikBezŻony
Stały użytkownik forum

Post autor: RolnikBezŻony »

Promocja w Pomarańczy na nowe startery przedłużona do 30 kwietnia :)
dandi32
Stały użytkownik forum

Post autor: dandi32 »

Bmbr97 pisze: 2025-01-31, 21:34 Witam. Co aktualnie na zasięgu Play? Nadal Virgin Mobile?
Tylko Virgin.
Obecnie w ofertach na kartę w Play nie ma rocznej ważności konta, zablokowali możliwość migracji do praktycznie wszystkich starszych taryf (występują już jako archiwalne) i zostawili tylko play na kartę 3.0 gdzie dopiero doładowanie za 30zł daje 30 dni wychodzących więc bez sensu odpalać starter dla 10 czy 14 dni ważności wychodzących.
No chyba że trafisz startery ze starszą taryfą choćby odnową, wtedy miało by to sens, ale nie wiem czy da się tam odpalić te promocje z dużą ilością neta.
W Virgin jest cały czas roczna ważność konta od 5zł i ponad 1000gb na nowym starterze więc moim zdaniem nie ma co kombinować.
snpb
Początkujący użytkownik forum

Post autor: snpb »

dandi32 pisze: 2025-02-03, 14:49
Bmbr97 pisze: 2025-01-31, 21:34 Witam. Co aktualnie na zasięgu Play? Nadal Virgin Mobile?
Tylko Virgin.
Obecnie w ofertach na kartę w Play nie ma rocznej ważności konta, zablokowali możliwość migracji do praktycznie wszystkich starszych taryf (występują już jako archiwalne) i zostawili tylko play na kartę 3.0 gdzie dopiero doładowanie za 30zł daje 30 dni wychodzących więc bez sensu odpalać starter dla 10 czy 14 dni ważności wychodzących.
No chyba że trafisz startery ze starszą taryfą choćby odnową, wtedy miało by to sens, ale nie wiem czy da się tam odpalić te promocje z dużą ilością neta.
W Virgin jest cały czas roczna ważność konta od 5zł i ponad 1000gb na nowym starterze więc moim zdaniem nie ma co kombinować.
A jak to uruchomić ?
dandi32
Stały użytkownik forum

Post autor: dandi32 »

Wszystko będzie oczywiście na 30 dni. Kupujesz starter Virgin za 5zł i doładowujesz za 10zł i teraz uruchamiasz w play24 mobilnym albo kodami część się da. Tu pisałem:
viewtopic.php?p=658237#p658237
ODPOWIEDZ