Co zamiast PLAY 100 GB
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Re: Co zamiast PLAY 100 GB
Dziękuję całej Trójce za odpowiedź, testowałem Orange OFNK i Tmobile, ale tylko żeby sprawdzić jak sobie radzą na pożyczonym telefonie z 5G, chodziło mi o test czy jestem w zasięgu, mapy ostrożnie twierdziły, że tak. Więc jestem... i chciałbym się bardzo pożegnać z ADSLem 10/1. I bardziej chciałbym się właśnie skupić na jednej ofercie stałej cenowo miesięcznie (bez kombinacji z rożnymi operatorami i przekładaniem kart) i pomyślałem o tym Flexie, numer który mam od 25 lat ten sam zostałby w smartfonie, a druga karta do danych do ewentualnego modemu 5G. Do dostępu do sieci wewnątrz czyli u mnie za natem operatora myślę użyć sprawdzonego ZeroTiera, jak ktoś jeszcze nie słyszał i nie używał... to polecam gorąco :-) sprawdzone, super sprawa... Ale jakby co to czekam czy może ktoś z szanownego grona Forum jeszcze zaglądnie na te ten wątek i napisze mi o swoich flexowych doznaniach i tych legendarnych lejach :-) Czekam i pozdrawiam
-
- Stały użytkownik forum
Nie wiem jak Flex, ale szwagier korzysta z Orange na kartę, miesięcznie wyciąga po ponad 500GB i nic o lejkach nie wspominał. Ale to pewno względne i zależne od obciążenia konkretnego nadajnika.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Ktoś mi powie, jak wypełnić ten formularz przeniesienia do Orange? Nie mogę kliknąć pola z datą przeniesienia na żadnej przeglądarce. Nic się też nie dzieje, jak kliknę, że chcę dostawę karty na inny adres.
Zadziałało na mobilnym chromie...
Zadziałało na mobilnym chromie...
-
- Stały użytkownik forum
Witam. Co aktualnie na zasięgu Play? Nadal Virgin Mobile?
-
- Stały użytkownik forum
Promocja w Pomarańczy na nowe startery przedłużona do 30 kwietnia 

-
- Stały użytkownik forum
Tylko Virgin.
Obecnie w ofertach na kartę w Play nie ma rocznej ważności konta, zablokowali możliwość migracji do praktycznie wszystkich starszych taryf (występują już jako archiwalne) i zostawili tylko play na kartę 3.0 gdzie dopiero doładowanie za 30zł daje 30 dni wychodzących więc bez sensu odpalać starter dla 10 czy 14 dni ważności wychodzących.
No chyba że trafisz startery ze starszą taryfą choćby odnową, wtedy miało by to sens, ale nie wiem czy da się tam odpalić te promocje z dużą ilością neta.
W Virgin jest cały czas roczna ważność konta od 5zł i ponad 1000gb na nowym starterze więc moim zdaniem nie ma co kombinować.
-
- Początkujący użytkownik forum
A jak to uruchomić ?dandi32 pisze: ↑2025-02-03, 14:49Tylko Virgin.
Obecnie w ofertach na kartę w Play nie ma rocznej ważności konta, zablokowali możliwość migracji do praktycznie wszystkich starszych taryf (występują już jako archiwalne) i zostawili tylko play na kartę 3.0 gdzie dopiero doładowanie za 30zł daje 30 dni wychodzących więc bez sensu odpalać starter dla 10 czy 14 dni ważności wychodzących.
No chyba że trafisz startery ze starszą taryfą choćby odnową, wtedy miało by to sens, ale nie wiem czy da się tam odpalić te promocje z dużą ilością neta.
W Virgin jest cały czas roczna ważność konta od 5zł i ponad 1000gb na nowym starterze więc moim zdaniem nie ma co kombinować.
-
- Stały użytkownik forum
Wszystko będzie oczywiście na 30 dni. Kupujesz starter Virgin za 5zł i doładowujesz za 10zł i teraz uruchamiasz w play24 mobilnym albo kodami część się da. Tu pisałem:
viewtopic.php?p=658237#p658237
viewtopic.php?p=658237#p658237