Każdy starter VM ( przynajmmniej nie spotkałem takiego ,który by nie działał...)
Wydaje się ,że nie ma limitu. Wcześniej rejestrowałem ,w Żabkach , teraz już przez apkę Playa , i jeszcze limitu nie osiągnąłem... ( a potrzebuję 2 do 3 miesięcznie).
Dzięki za info i owszem, tak, wszystko jest tak jak piszesz, ale... transfery są o mniej-więcej 50% przycięte względem Playa, mimo to niby 1 pies.
Jak mowi stare polskie przysłowie - "net od virgina każdemu przycina"
Poraz kolejny proponuje uciszyć temat bo siẹ skończy, wszystko jest napisane wystarczy przeczytać.
@Mig25 nie możesz napisać że wszystko zostało już opisane wystarczy cofnąć się i czytać.
Też jestem zwolennikiem szukania , ale akurat przy takich rzeczach ( promocje GB) to nie wiadomo ,czy to co znalazłeś wciąż aktualne...
A co do przycinania transferu na VM , to @Kaloteck sprawdzałeś aktualnie , czy jakieś zaprzeszłe informacje przypominasz ? Jak było LTE to faktycznie VM miał limit , ale to już ponad rok ,kiedy tego limitu nie ma.
Weryfikuję co jakiś czas osiągi VM i Playa , i u mnie sie nie różnią.
matek451 pisze: 2025-12-08, 09:07
W Orange Free , starter za 5 zł po rejestracji i aktywacji karty dostajemy od razu 825GB/m-c za darmo a do tego wysyłamy na 80290 SMS o treści tak i w zamian jest 400GB za zgody czyli razem 1225GB, startery w hurcie po 2.4 zł czyli na znanym portalu 20 szt za 48 zł z przesyłką.
Tak i ja robię.
Pierwszy miesiąc darmowy, 2 następne po 15 zł i zmiana sim, bo dalej to już 35 za mc.
Penwnie regulaminowo jest ale Jak matek pisał , z playa wykorzystał już ze 300, IMHO mi by się nie chciało co chwile karty wymieniać. Teraz 50 czy 70 zł za miesiąc jest tak mało warte że 2x więcej wydamy idąc raz na małe zakupy do spozywczaka....
Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
fluorek pisze: 2025-12-10, 17:23
z ciekawości, ile ten limit zarejestrowanych numerów w Orange wynosi?
Przegląd od AI
W Orange możesz zarejestrować do 5 kart SIM na osobę fizyczną (SMS-em lub przez stronę/aplikację) i do 100 kart SIM na firmę.
W nju to samo.
To ja mam 7 w Orange i wszystkie działają. Swoją drogą gdzie jest zapis o limicie 5 kart? Ja nie znalazłem (limit jest chyba tylko przy rejestracji przez SMS, takie info z 2018, więc pewny nie jestem).
Przez aplikację rejestrujcie - jak miałem 17 kart na siebie to już nie mogłem przez profil zaufany, a kolejne przez ich apkę przeszły. Ostatecznie - rejestracja w punkcie, tu przejdzie każda ilość.
Co do gigbajtów - przyjechałem do Polski na 2 tygodnie urlopu - kupiłem pierwszy lepszy starter i wpadło 1650 GB + 400 za marketing na 30 dni, więc nic się u nich nie zmieniło
Pewien nie jestem, ale wydaje mi się, że 400 GB za reklamowy bełkot da się o rok przedłużyć(bełkot musi wpaść w "bonus za doładowanie"). Teraz mają promocję, że za doładowanie za 35 zeta wpada dodatkowo 1000 GB. Na chłopski rozum - wpada to w "bonus za doładowanie", czyli da się przedłużyć o rok. Spróbowałem i dooooopa! Stworzyli nowy typ bonusu te gigabajty są oddzielne
Tak, czy siak - kwotę doładowania wykorzystałem na przedłużenie pakietu sprzed roku - łącznie emerytka ma jakieś 1.3 TB na 3 lata przy miesięcznym zużyciu 20-25 GB, więc i tak looooozik
Pytanie do osób korzystających ze starterów Play i 600gn na start, też macie problem zeby je włączyć?po doładowaniu z pozycji aplikacji włączam 200gb na start , ale po wysłaniu tak na 889 nie dzieje się nic, a powinni przyznać dodatkowe 400gb za zgody marketingowe.
Też tak mam ze starterem Play 8400. Ja loguje się na konto Play na komputerze, wchodzę w pakiety i tam jest pakiet "Darmowy pakiet 400 GB za zgody... Smsami ani aplikacją też tego nie mogę ogarnąć.
Jest obecnie jakaś oferta gdzie można mieć 300+ GB miesięcznie w T-Mobile za mniej niż 40 zł, bez wiązania się umową na czas określony działająca w routerze 5G?
Lokalizacja gdzie 5G n78 oferuje tylko T-Mobile (osiągi 700+ Mbps DL, pozostali operatorzy tylko LTE).