internet za free w HEYAH
Moderator: Moderatorzy
- kemott1
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: internet za free w HEYAH
gc75e + heyah, super działa (transfer spory i pingi jak zauważyłem mniejsze jakies 550ms średnio, róznica w grach online widać (na lepsze) pozdrawiam
-
- Stały użytkownik forum
przy umowie bez sprzętu kara jest 400 złfuhmen pisze:krecicson chyba jednak nie opłaci się zapłacić kary za zerwanie umowy w iplusie bo to 1000zl, przed chwilą sprawdziłem na umowie bo teżmi to przyszło do głowy.

faktycznie,handlują tym na allegro,więc pewnie długo to już nie potrwa... Pozostaje tylko mieć nadzieję,że jak heyah coś wprowadza to już na stałe:D
Pozdrowienia dla wszystkich!
------
C65 + heyah
Pozdrowienia dla wszystkich!
------
C65 + heyah
BliSki pisze:Jeden ruch myszki i wątek zaraz zniknietomasat pisze:Jestem tego samego zdania co Gość.
POZA FORUM ANI MRUMRU O HEYAH I DARMOWYM NECIKU![]()
![]()
![]()
![]()
<zarcik>
Przecież niektórzy już po salonach Ery biegaliwikara1 pisze:a czasami niezapużno by nikt niegadało neciku...przecież każdy będzie chciał się pochwalić że ma neta za darmoche...także <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> czy to już się niewydało.....
Widać, że nie jest tak łatwo naprawić MatrixaSpeedo pisze: pol Polski juz o tym wie i heyah na pewno tez, pytanie tylko czemu nic nie robia, nie chca czy nie moga?
Panie Adninistatorze, może rzeczywiście czas to Forum(temat) zamknąć , bo widze że tu są te same osoby i nie ma nikogo nowego , to po co ryzykować tak piękną sytuację ;-) ;-) ;-) ;-)
Pozdrawiam
-
- Początkujący użytkownik forum
Gdzie w połączeniach siciowych w XP mogę wpisać VPN?
- Speedo
To nie w polaczeniach sieciowych, to w modemach, wybierasz modem i dopisujesz we wlasciwosciach zaawansowanych "dodatkowe polecenie inicjujace"
Zreszta wszystko masz tu http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=38078#38078 i z ilustracjami, dobry poradnik, sam korzystalem jak sie motalem pierwszy raz na laptopie z bluetoothem i komorka
Zreszta wszystko masz tu http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=38078#38078 i z ilustracjami, dobry poradnik, sam korzystalem jak sie motalem pierwszy raz na laptopie z bluetoothem i komorka

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Speedo, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi?ego dnia
Pozdrawiam
Speedo

Pozdrawiam
Speedo

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Chyba chodzi Ci o APN??Rado pisze:Gdzie w połączeniach siciowych w XP mogę wpisać VPN?
Ale co i jak, to już wyjaśnił Speedo

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
witam
wczoraj probowalem sie polaczyc z nowo kupionej karty heyah i moj se t300 wyswietlil "Awaria sieci GPRS".Skonfigurowalem polaczenie zgodnie z tym co pisze na stronie heyah i odpowiednio zmodyfikowalem numer
(*99***7#) ale pomimo trego nei dziala wiec już chyba koniec z internetem za free
wczoraj probowalem sie polaczyc z nowo kupionej karty heyah i moj se t300 wyswietlil "Awaria sieci GPRS".Skonfigurowalem polaczenie zgodnie z tym co pisze na stronie heyah i odpowiednio zmodyfikowalem numer
(*99***7#) ale pomimo trego nei dziala wiec już chyba koniec z internetem za free

Jeszcze działa, może coś żle zrobiłeś? Skąd wziołeś taki numer *99***7#?
- Enzo
Internet za free
Witam panowie,z tym internetem za free to prawda i nie chodzi tylko o WAP ale również i internet na kompie przez GPRS.
Ktoś chce kasę za takie informacje,jak pisano wcześniej,niech się wypcha ten kto chce kasę bo wtedy już nie jest za freeeeeeeeee
Wystarczy zakupić starterek włączyć WAP i GPRS na koncie (w taktaku) można to zrobić samemu przez neta (www.itaktak.pl)skonfigurować telefonik,zostawic na koncie jakieś 80-90gr i można się bawić WAP-em do woli.
Albo kabelkiem podłączyć komórkę do kompa, ustanowić połączenie z netem przez GPRS i mając na koncie kilka groszy można serfować po necie ile się chce.
Po zakończeniu tej zabawy wyjąć simkartę z telefonu i z czedgo mają pobrać kasę????????????????????
I to cała zabawa z internetem za freeeeeeeeeeee!
Ktoś chce kasę za takie informacje,jak pisano wcześniej,niech się wypcha ten kto chce kasę bo wtedy już nie jest za freeeeeeeeee

Wystarczy zakupić starterek włączyć WAP i GPRS na koncie (w taktaku) można to zrobić samemu przez neta (www.itaktak.pl)skonfigurować telefonik,zostawic na koncie jakieś 80-90gr i można się bawić WAP-em do woli.
Albo kabelkiem podłączyć komórkę do kompa, ustanowić połączenie z netem przez GPRS i mając na koncie kilka groszy można serfować po necie ile się chce.
Po zakończeniu tej zabawy wyjąć simkartę z telefonu i z czedgo mają pobrać kasę????????????????????
I to cała zabawa z internetem za freeeeeeeeeeee!
- Vipera
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Internet za free
Co za odkrywcze stwierdzeniemmm pisze:Witam panowie,z tym internetem za free to prawda i nie chodzi tylko o WAP ale również i internet na kompie przez GPRS.

Większość odpowiedzi jest właśnie o internecie w hejah na kompie.
Mam propozycję ,żeby zamknąć już ten temat.
Obecne wpisy są już tak "odkrywcze", że ...
Zostawiam bez komentarza.
Przy takim laniu wody ten temat za chwile spłynie (do morza lub do śmietnika).
Co tu można więcej dodac poza tym co już i tak napisano?
Pozdrawiam

"Jeśli coś może się popsuć - na pewno się popsuje" 
Oby tylko wiedzieć jak to naprawić

Dobry opis na http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=38078#38078 od BliSki
Konfiguracja itp.
Pozdro BliSki
Konfiguracja itp.
Pozdro BliSki
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Co za odkrywcze stwierdzenie,piszesz Vipera.
Może ktoś jeszcze tego nie wie.
Vipera Ty wszystko już wiesz????????????????
Jesteś pewny????????????
Może ktoś jeszcze tego nie wie.
Jesteś pewny????????????
- Vipera
- Stary wyga bezprzewodowy
Gdybym zaczął wymieniać czego jeszcze nie wiem...Anonymous pisze: Może ktoś jeszcze tego nie wie.
Jesteś pewny????????????
Ale sam powiedz co można jeszcze w tym temacie dodać?
No... może termin kiedy przestanie to działać.
Ale zobacz jak powtrzają się w kółko te same pytania.
Jak się komuś nie chce poczytać lub trochę poszperać, to sory.
"Jeśli coś może się popsuć - na pewno się popsuje" 

Masz rację Vipera,jeśli ktoś chce to niesz szuka szpera to znajdzie.
A kiedy to przestanie działać to sam bym chciał wiedzieć.
Oby działało jak najdłużej.
Pozdrawiam.
A kiedy to przestanie działać to sam bym chciał wiedzieć.
Oby działało jak najdłużej.
Pozdrawiam.

Panowie po co robicie taki rozgłos jak się o tym dowiedza to będzie koniec.Osobiscie <font color="#FF00FF"><b>»»korzystam««</b></font> z tego od stycznia działa rewelacyjnie inne oferty to lipa .
Proponuje usunąc ten temat z forum a bedziemy się tym cieszyć jeszcze długo.
Tylko ostroznośc da nam mozliwosc kozystania z tego długo.
ADMIN USUN TEN TEMAT !!!
P...nia
Proponuje usunąc ten temat z forum a bedziemy się tym cieszyć jeszcze długo.
Tylko ostroznośc da nam mozliwosc kozystania z tego długo.
ADMIN USUN TEN TEMAT !!!
P...nia
popieram stałego użytkownika!!!
niezaszkodzi jak by tego tematu niebyło a,wyjdzie to każdemu na dobre...
niezaszkodzi jak by tego tematu niebyło a,wyjdzie to każdemu na dobre...
-
- Użytkownik forum
Jako iż jestem autorem tego postu też prosiłbym ADMINA o zamknięcie tego tematu. Chyba wszystko co miało być powiedziane na ten temat już zostało to uczynione: usługa sprawdzona i działa sporo osób z niej skorzystało, a ci którzy będą chcieli się dowiedzieć niech skorzystają z opcji szukaj albo poszukają w necie a ci bardziej leniwi niech płacą frajerom na Allegro za informację po 10-30 zeta.
- marcin
- *** Administrator ***
Póki co zablokuję wątek, aż do momentu otrzymania wyników z tej ankiety http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=1694 .
Ostatnio zmieniony 2009-02-11, 19:28 przez marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
kurna wczoraj zakupiłem starterek i siedziałem ok 3hAnonymous pisze:Wątek odblokowany, niestety heyah zablokowane

- wikara
wikara1
witam wszystkich!
można powiedzieć że heyah jest zablokowana,ma tylko blokadę nałożoną by niemożna dowoli korzystać z free łapy-tylko żeby pobierała kaske...
jeżeli zakupimy starterek za 5iątala to oczywiśći będziemy korzystać ale nietak długo jak kiedyś do momentu aż zejdzie kasa na minus---awtedy error...
-ciekawe czy jest jakieś rozwiązanie by nienabijało nadal kasy...hmhmhmh
można powiedzieć że heyah jest zablokowana,ma tylko blokadę nałożoną by niemożna dowoli korzystać z free łapy-tylko żeby pobierała kaske...
jeżeli zakupimy starterek za 5iątala to oczywiśći będziemy korzystać ale nietak długo jak kiedyś do momentu aż zejdzie kasa na minus---awtedy error...
-ciekawe czy jest jakieś rozwiązanie by nienabijało nadal kasy...hmhmhmh
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Taaaaaaaa... a teraz to piszemy z Heyah czy z Dialogu?? ;PAnonymous pisze:no u mnie dziala dalej:)
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
u mnie tez jeszcze dziala. wlasnie slucham radia przez gprs na 3650 

-
- Stały użytkownik forum
Kod: Zaznacz cały
Do wczoraj można było korzystać z niemal darmowej bezprzewodowej transmisji danych w sieci komórkowej Heyah.
Było to możliwe przez błąd w systemie billingowym Polskiej Telefonii Cyfrowej, która jest operatorem sieci Heyah. Błąd wykryli użytkownicy komórek. Pierwszy opisał go portal media2.pl. Klient, kupując kartę SIM (najtańsza kosztuje 5 zł), mógł bez dodatkowych kosztów korzystać z bezprzewodowego dostępu do Internetu zarówno w technologii GPRS, jak i EDGE. Po kupieniu startera wystarczyło aktywować przez internetowe biuro obsługi klienta połączenia GPRS, a następnie włożyć nową kartę SIM do telefonu i rozpocząć korzystanie z Internetu. Naliczanie opłat za Internet zaczynało się dopiero po pierwszej rozmowie telefonicznej. - Oferta darmowego Internetu w Heyah już się skończyła - mówiła "Rz" wczoraj po południu Agata Borowska, rzecznik Heyah.

Szajse...
W ostatni dzień na 3 godz przed wyłączeniem się podłączyłem
Po czym już myślałem że coś ostro napsułem
No nic - może ktoś znów znajdzie jakąś dziurę w innej sieci
W ostatni dzień na 3 godz przed wyłączeniem się podłączyłem

Po czym już myślałem że coś ostro napsułem

No nic - może ktoś znów znajdzie jakąś dziurę w innej sieci

-
- Stały użytkownik forum
a co z hasłem reklamowym "prosze się odprężyć i przyzwyczaić to już tak zostanie"

heyah to oszuści jedno mówią drugie robią

heyah to oszuści jedno mówią drugie robią

internet za free w heyh to kit
internet w heyah to kit kupiłem juz 2 karty startowe w heyah, aktywowałem gprs na stronce heyah. skonfigurowałem ładnie telefonik. działał tylko wap za darmo. kiedy podłączylem komórke do komputera przez irde inernet działał tylko przez 5 godzin.
ratunku!!!!! mój email [email protected]