Naprawdę polecam

Moderator: Moderatorzy
Jak daleko masz do nadajnika i jaki zasięg pokazuje modem?kamill4566 pisze: ROBI DUŻE ZAKŁÓCENIA PRZY GŁOŚNIKACH Z OBUDOWĄ PLASTIKOWĄ ALE PRZY DREWNIANYCH NIC SIĘ NIE DZIEJĘ I TO POTWIERDZA ZE MA MOCNĄ ANTENĘ WEWNĘTRZNĄ !! ;-) Jeśli jakieś pytania to pisać !.
Naprawdę polecam
Ja mam do nadajnika CDMA dokładnie 11,2 km. i sygnał, bez anteny zewnętrznej tylko czasem się pokazuje, na jedną kreskę. Jednak na drodze do tego nadajnika jest wzgórze, a więc tak do końca nie wiadomo nadal czy ten AnyData 770WH ma lepsze antenki wewnętrzne od mojego 635WA..kamill4566 pisze:Do nadajnika mam jakieś 10 KM w UNISŁAWICACH a dalej to po 20 km ale to już włocławek. Więc przy odległości 10 KM Zasięg CDMA mam pełny. Przy podczepieniu anteny a gdy odczepię antenę to zasięg skacze z 4 na 5 kresek nigdy niżejWięc myślę ze to nieźle
Ja bynajmniej użytkowałem modem ostro, dopiero po 3 dniu zauważyłem spadek naładowania baterii w menedżerze Easy Wireless Network.R Mad pisze:Czyli rozumiem, że modem nie sprawia większych problemów. Ile trzyma bateria?
Czyli jednak możliwość że nie zrobili nic na lepsze z tymi antenkami istnieje...kamill4566 pisze:Ja za przeszkodę mam mały lasek tylko dalej pare domów pola łąki stawy ... Więc na próbę weź ADU 770 i sprawdź jak działać będzie .