A moża mógłbyś doradzić, jaką antenę wzmacniającą powinnam nabyć (chodzi mi o jej parametry)?
Moderatorzy: marcin, Moderatorzy
Witam! i jak tam Twoje wojaże z netem??? Sorki że dopiero teraz przejrzałem ten tematOneM pisze:Wszystko zanotowałamJutro zabieram się do działania. Dzięki
Ja nie narzekam-nie mam innej alternatywy,więc cieszę się tym co mambarteq7 pisze:Ostatnio obiło mi się o uszy, że z CDMA nie jest tak różowo jak piszą. Są problemy z przesyłem danych i ciężko jest osiągnąć max. prędkości... Czy to prawda?
Daj przykład mobilnej sieci gdzie można osiągać maksymalne prędkości wszędzie i zawsze.barteq7 pisze: i ciężko jest osiągnąć max. prędkości...
Ja nie mam zastrzeżeń, do Orange'owego CDMA,barteq7 pisze:Ostatnio obiło mi się o uszy, że z CDMA nie jest tak różowo jak piszą
Nic podobnego nie uświadczyłem. Możesz rozwinąć swoją myśl ?,barteq7 pisze:Są problemy z przesyłem danych
3,1 Mb/s, to rzeczywiście nigdy nie miałem, ale ~2,8 Mb/s, spokojnie.barteq7 pisze:ciężko jest osiągnąć max. prędkości... Czy to prawda?
Kurka, a ja swego czasu tyle mogłam czekac na mp3. Jak to się ludzie rozpiescilionimusza666 pisze:jak pokazało że będzie się ściągać ponad godzinę to zrezygnowałem
Ile Ci to zajęło??:)ja.michal pisze:Ja swego czasu ściągnąłem Vistę testową ze strony MS na EDGE koło 17KB/s. To było DVD koło 3GB.
Tak, WiMAX to internet bezprzewodowy.barteq7 pisze:a ten WiMax to chyba radiówka?
A satelitarny to nie? Może lepsza nazwa by była mikrofalowy bo na 10-12GHz leci?ja.michal pisze:Komórkowy też można nazwać radiówką.