Moderator: Moderatorzy
Za to Twoje malkontenctwo tylko w samym temacie dotyczącym T-mobile bez limitu powinieneś dostać bana. Nie dość, że swego czasu wprowadzałeś ludzi w błąd z tymi limitami, to jeszcze teraz zachowanie jak u przysłowiowego psa ogrodnika. Ręce opadają.onken pisze:Nie ciesz sięnic nie trwa wiecznie
W T-mobile mam LTE i nie mam żadnych lejków. W Orange przez kilka miesięcy jechałem na 3G a póżniej na LTE. Na żadnej technologii nie miałem lejkapawloxion pisze:@ Akwinata
Ściągasz w 3g czy LTE?
Bo się zastanawiam nad tmobile czy orange.
wojo pisze:W tmobile już sciągnąłem ze 150GB w tydzien i dalej śmiga. Cały czas LTE+
Dzięki za odpowiedzi.Akwinata pisze: W T-mobile mam LTE i nie mam żadnych lejków. W Orange przez kilka miesięcy jechałem na 3G a póżniej na LTE. Na żadnej technologii nie miałem lejka
No właśnie nie wiem.robertnik pisze:To zależy czy jesteś w zasięgu 2600MHz i jeszcze czy ten nadajnik jest nowy i działa już w mimo 4x4. Jeśli nie to nie ma różnicy między tymi ruterami, nawet tańszy B525 ma więcej portów lan. Jeśli jesteś w 2600, a bts nadaje w mimo 4x4 to na B618 będą wyższe prędkości. Nie mam pojęcia skąd prócz bok i testów własnych wyciągnąć czy dany bts działa w mimo 4x4, czy nie.
Jak wyjdziesz na dach to powinien być z tych 3 zasięg 2600. Musisz się tylko dowiedzieć, czy działa na nich mimo 4x4, albo to samemu sprawdzić i będziesz wiedział co na dachu, a w domu...user_1 pisze: Mam następujące nadajniki:
30m
300m
620m