Niedawno znajomy w Erze dostał takiego Eryka jako aparat zastepczyvaldens pisze:Dziś śmieszny

Moderator: Moderatorzy
Niedawno znajomy w Erze dostał takiego Eryka jako aparat zastepczyvaldens pisze:Dziś śmieszny
Patryk_ pisze:Niedawno znajomy w Erze dostał takiego Eryka jako aparat zastepczy![]()
Ciekawe czy chociaż dwuzakresowąSundance_kid pisze:starą motorole z logo Idea.
Raczej na pewno, bo na początku ideja w miastach stawiała tylko 1800 i bez telefonu 2 zakresowego by sie w miescie nie miało jak gadać. (choć nie do końca jestem tego pewien)Patryk_ pisze:Ciekawe czy chociaż dwuzakresową
Że na 1800 to wiadomoRaczej na pewno
Eeee toż to luksusowy telefon nawet wyświetlacz graficzny ma i jest całkiem mały.Sundance_kid pisze:Dokłądnie c205
Choćby taka Nokia 5130,którą posiadam (od Idei)krystianb pisze:To tym mnie zaskoczyłeś, że może istnieć słuchawka gsm na samo 1800
Dzieciaki to teraz ajfony nosząSundance_kid pisze:Dzieciaki mnie na świetlicy wyśmiały jak go wyjełam.
Akurat nie ajfony ale dość porządne komórki. Zawsze mnie to zastanawia. Czwórka dzieciaków w domu plus rodzice, ale każde ma komórkę. Co prawda mogły dostać ale doładowania trzeba zastosować. A taka rodzinka korzysta z pomocy społecznej, ciuszki z PCK, darmowe obiadki w szkole...Dzieciaki to teraz ajfony noszą
Jak?Patryk_ pisze:jak sobie radzą choćby z ładowaniem baterii
Na dworcach czy w innych przybytkach wyszukują czynne gniazdka,albo dobry człowiek da podładować w swojej budce z piwem,etc.ja.michal pisze:Jak?
Nokia 5110 nie umożliwia transmisji danychvw2008 pisze:Nokia 5110 posiadała super szybka transmisje danych
Przecież wiem tak tylko żartujePatryk pisze:Nokia 5110 nie umożliwia transmisji danych