Moderator: Moderatorzy
Ja nie pisałem czego nie ściągam tylko czego nie wysyłamCurunir pisze:Panowie, po co się tłumaczyć co kto ściąga! Jak ktoś chce poczochrać predatora to może sobie ściągać i to ** Zabronione ** - jego limit, jego wola![]()
Następny głos, że iPlus zmienił poziom transferu.Karma pisze:A mi chyba włączyli znów limit! Ale mówie "chyba" bo pierwszy raz mam transfer 30kbps... hmmm.... czyżby plus zmądrzał i nie daje 0,8 limitu? Się zobaczy.....
Jak na chwilę obecną to JEDYNE słuszne rozwiązanie!kemott1 pisze:Stara Licencja GPRS bez limitów
sardo nunspa pisze: Jeżeli chodzi o transfer, to ten temat wyglądałby identycznie gdyby limit wynosił 2GB,5GB,10GB,100GB, a operator zaczął ciąć. Zawsze znaleźliby się tacy, co oglądając jeno strony www przekroczyliby limit 100GB czyż nie![]()
Ja też - ale gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiemurqel1 pisze:Są dwie rzeczy jakie bym zmienił w necie komórkowym:
1. Brak limitów lub mniej drastyczne cięcia.
2. Ten okropnie wysoki Ping.
Wtedy bym nie narzekał. (chyba)
Nie każdy ma możliwość założyć neta z prawdziwego zdarzenia.raptou pisze:A ja bym to wyrzucił do śmietnika i wprowadził internet z prawdziwego zdarzenia.
Mówisz o G 4 "raptou"raptou pisze:A ja bym to wyrzucił do śmietnika i wprowadził internet z prawdziwego zdarzenia.
Nie, o P4, czyli mówiąc prościej Netii.DADA pisze: Mówisz o G 4 "raptou"![]()
No widzisz "Szadzik" tych robaczków z Netii nie wziołem pod uwagęSzadzik pisze:Nie, o P4, czyli mówiąc prościej Netii.
Chyba jednak przesadzasz z tym narzekaniem.MaciekAdv pisze:Jaki kraj taki internet. Nie tylko pod tym wzgledem ustepujemy innym krajom UE
klisza pisze: Co więcej działa w całej Europie
To dlaczego z niej nie skorztstasz.Moim zdaniem oferta jest rewelacyjna,
A możesz jeszcze przypomnieć jakie jest naliczanie?klisza pisze:Jest zagraniczny odpowiednik simdaty - oferta pre-paid Włoskiej sieci Wind. Co więcej działa w całej Europie i w wielu innych krajach. Jest bardziej mobilna niż można się spodziewać i cena też jest obiecująca.
No jak to co, dobrze poinformowana obsługa plusa!Curunir pisze:Panowie... co jest?!