(sam bym poszukał na ale dzisiaj jeszcze 0,8 KB/s

Moderator: Moderatorzy
Przyznany limit można powiększać poprzez dokupienie dodatkowych pakietów kształtujących się jak poniżej:
1. iPlus extra 128 MB - 7 zł (8,54 zł z VAT);
2. iPlus extra 256 MB - 12 zł (14,64 zł z VAT);
3. iPlus extra 512 MB - 22 zł (26,84 zł z VAT);
4. iPlus extra 1024 MB - 42 zł (51,24 zł z VAT).
Wybrany pakiet można zamówić samodzielnie poprzez wysłanie bezpłatnego SMS-a o treści "iplusxxx" (gdzie xxx stanowi wartość liczbową określającą dany pakiet; np: iplus1024) na numer 2601 lub poprzez kontakt telefoniczny z Działem Wsparcia Technicznego usługi iPlus pod numerem 601-101-101 (z numerów Plus połączenie bezpłatne).
No właśnie z linkiem jest trochę cienko. Ja <font color="#FF00FF"><b>»»na razie««</b></font> nie wiem gdzie można znaleźć oficjalną informację o pakietach.Curunir pisze:Nie twierdzę, że nie ma! Proszę jedynie o OFICJALNY link... Żadnego maila nie dostałemJedynie od Was się dowiedziałem o pakietach.
Ciekawo, co mają powiedzieć Ci, co mają 0,5 GB.draconair pisze:i czytając ten wątek to jeżeli ktoś myśli, że komuś 1GB wystarczy na miesiąc to naprawdę nie wiem jak miałbym przeglądać sieć, żeby się wyrobić =/ ]
... lepiej niech nic nie mówią, żal nerwy tracić ... ehh ... czas do iPlusa skombinować jakąś satelitę z jakimś poważnym abonamentem bez limitów, bo innego wyjścia nie widzę =/ ... czas na skyDSL ...kemott1 pisze:Ciekawo, co mają powiedzieć Ci, co mają 0,5 GB.
skorpion pisze:...i jeszcze sie ociagaja z odblokowaniem predkosci.....mam do 24ego termin....chyba do poniedzialku poczekam
to akurat jest dziwne, bo mnie zawsze [ dwa razy już =/ ] przywracają transfer dokładnie o godzinie 0.01tracer.on pisze:skorpion pisze:...i jeszcze sie ociagaja z odblokowaniem predkosci.....mam do 24ego termin....chyba do poniedzialku poczekam
Ja im napisałem reklamację o godz. 0.20 bo blokada powinna być zdjęta o godz.0.00 i jeszcz mi nie odpisali.
Nie czekaj do poniedziałku tylko wal pismo reklamujące że jest nowy okres rozliczeniowy i blokada nie zdjęta.
Bo nie wyjeżdżam za granicę.Jaco pisze:klisza pisze: Co więcej działa w całej EuropieTo dlaczego z niej nie skorztstasz.Moim zdaniem oferta jest rewelacyjna,
co znaczy, że jest nieźle .. nie obcieli Cię czy masz przyzwoity transfer po cięciu? khe?eclipse pisze:Dobra, limit przekroczony. Na razie jest nieźle.peace
Poczekaj aż przekroczysz limit o ok. 100MBpiterepidemia pisze:Właśnie przekroczyłem, <font color="#FF00FF"><b>»»na razie««</b></font> transfer bez zmian tak jak podawałem w wcześniejszym poście.
Blokada/odblokowanie działa po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu. Dlatego bez wylogowania można go ostro przekroczyć mimo, że czas już minął lub przekroczyłeś 1 GB.skorpion pisze:dzwonilem z reklamacja,a gosc mowi,ze 3KB\s to ja mam,bo mi odblokowali juz...hm,co jest grane,sciemnial cos? w roznych punktach gdanska mam taki transfer na EDGE przy dobrym zasiegu.
raptou pisze: A na razie nie wylogowywać się z sieci jak długo się da i podtrzymywać połączenie. GG nie wystarczy. Może sprawdzanie poczty co minutę albo auto odświerzanie jakiejś "cięższej strony" w przeglądarce ?
Dokładnie w tym samym momencie, w którym przekroczyłem "barierę światła"...a jestes pewien ze z powodu jakiejs awarii BTS nie przeleciales po prostu na GPRS?