Tego nie brałem pod uwage.Szadzik pisze:Każdy oczywiście ma prawo mieć swoje własne zdanie. Ja np. uważam, że nie ma oferty lepszej niż licencja GPRS z idei.

Moderator: Moderatorzy
Tego nie brałem pod uwage.Szadzik pisze:Każdy oczywiście ma prawo mieć swoje własne zdanie. Ja np. uważam, że nie ma oferty lepszej niż licencja GPRS z idei.
Faktura, tam powinno wszystko być.Jak sprawdzić kiedy u mnie jest pierwszy dzień nowego okresu rozliczeniowego?
na pewno jest napisane na fakturach i mimo wszystko warto jest sprawdzić za jaki okres płacisz ...pimosz pisze:Jak sprawdzić kiedy u mnie jest pierwszy dzień nowego okresu rozliczeniowego?
Wszystkie sieci czytają nasze forum i w mniejszym lub większym stopniu wyciągają z niego jakieś wnioski. Dowodów na to miałem już kilka.ksen pisze:-nasze posty na tym forum,hehe.Warto było temat nagłośnić,żeby znów można było plusa pochwalić.
To prawda. Trochę przyspieszył. Od jakiegoś czasu nawet do 5 kB/s. A 3 kB/s to norma. Stronki się wczytują na tyle, że można korzystać z internetu. Widocznie mieli wiele reklamacji. Jednak stały dostęp przy 0,5-0,8 kB/s jest niemożliwy. U mnie to trwało dość krótko. Dużo też korzystam z WAP. Zainstalowałem sobie przeglądarkę Opera Mini i strony wyświetlają się w całości na mojej Nokii. Polecam innym. Można ściągnąć TUTAJ.neo2006a pisze:teraz po przekroczeniu 1GB transfer spada do 3.8 kB/s[/size]
Obys mial racje ja tez mam internet plus 500lkmc pisze: Mysle ze uzytkownikow z limitem 500 jest stosunkowo niewielu i plusowi nie oplaca sie uruchamiac specjalnie dla nich odrebnych ciec.
Ja również podpisywałem umowę w grudniu i mam 1GB...zabor26 pisze:w umowie mam że producent zastrzega sobie prawo do zmiany transferu po przekroczeniu 500 MB
3kB/s to 24kb/sseboo pisze: 3 kilo czyli 32 kilobity na sek
Może „Era" i "Orange" weźmie przykład z "Plusa".MaciekAdv pisze:Myśle ze to uczciwa propozycja przycinanie do 32kb/s.
Brawo!!