Nasza-klasa, brak dostępu. Dziwne

Dyskusje na luzie nie związane z forum w granicach netykiety.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Re: Nasza-klasa, brak dostępu. Dziwne

Post autor: Jo_gurt »

Dr_Acula pisze:z reklam
i z gadzetow :rotfl: :rotfl: :rotfl:
darek
Stały użytkownik forum

Post autor: darek »

sprawa wygląda tak im masz wolniejszy internet i większy ping tym dalej stoisz w kolejce i zawasze ci nie starczy
jaszka77

Post autor: jaszka77 »

Dr_Acula pisze:jaszka77, może problem leży w programie, jakim łączysz się z Internetem?
Łączę się poprzez Wireless Manager (wersja 4.2.7.81) od SE i przyznam, iz jestem bardzo zadowolony zarówno z tego programu, jak i samej usługi iplus u mnie na wsi- jak na net komórkowy osiągi mam naprawdę spore (właśnie teraz zmierzyłem i wyskoczył mi wynik 186,10 kbps, a często zdarza się powyżej 200!!)- dlatego nie chciałem kombinować z innym softem.
Tym niemniej przeciętny użytkownik Internetu nie powinien być zmuszony do kombinowania, jak dostać się na jedną z obecnie tak popularnych stron. Być może panowie od N-K powinni jeszcze sporą część pieniędzy z reklam przeznaczyć na rozbudowę i doposażenie serwerowni.
No właśnie, w tym jest istota sprawy- skoro już chłopcy od N-K już rozwinęli ten biznes na tyle, że przyniosło im to spore pieniądze, to mogliby się szarpnąć na takie rozwiązania technologiczne, żeby ktoś taki jak np. ja nie musiał się zastanawiać, dlaczego nie moge się do nich dostać. W każdym razie i póki co wciąż tylko poprzez optimizera moge sie tam dostać i tu się nic nie zmieniło. A dla mnie z tej całej historii wartość dodatkowa to taka, że dzięki forumowiczom, którzy tu mi doradzali, sporo ciekawego sie dowiedziałem o różnych aspektach netu komórkowego i z tego się cieszę. No i oczywiście z tego, że mogę od czasu do czasu zaglądnąć na N-K:-)
Serdecznie wszystkich pozdrawiam:-)
kamcio1995r
Początkujący użytkownik forum

Post autor: kamcio1995r »

Witam wszystkich
Poradźcie na nk nie ładują mi się zdjęcia oraz profile.Logowanie przebiega dormalnie. Mam laptopa firmy acer i internert z ery blueconnect 236.8 kb/s pomocy!!! nigdy nie miałem takiego problemu, zawsze limit mi wystarczał ale w tym miesiącu chyba go przekroczyłem czy to mogło spowodować mój problem??Liczę na odpowiedź(na wszystkich przeglądarkach to samo,nie zmieniałem nic w ustawieniach)
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Post autor: Jo_gurt »

kamcio1995r pisze:nie ładują mi się zdjęcia
To faktycznie zonk :hyhy:

Przeglądarka raportuje już, że zakończono pobieranie strony, mimo, że nie ma zdjęć?
adamos22
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: adamos22 »

Poradźcie na nk nie ładują mi się zdjęcia oraz profile
1.Nie zmieniałeś nic w systemie ? Żadnych nowych reguł w ad-blocku, nowego antywirusa itp ?
2.Na innych przeglądarkach jest tak samo ?
3.Pobierz nową Operę 10 Turbo, i włącz opcję "Turbo", zobacz co się stanie.
Awatar użytkownika
Biurowiec
Użytkownik forum

Post autor: Biurowiec »

u mnie zawsze pomaga w takiej sytuacji przeistalowanie przegladarki. szybsze zawsze niz szukanie ustawien w gleboko schowanych opcjach
ODPOWIEDZ