i z gadzetowDr_Acula pisze:z reklam

Moderator: Moderatorzy
i z gadzetowDr_Acula pisze:z reklam
Łączę się poprzez Wireless Manager (wersja 4.2.7.81) od SE i przyznam, iz jestem bardzo zadowolony zarówno z tego programu, jak i samej usługi iplus u mnie na wsi- jak na net komórkowy osiągi mam naprawdę spore (właśnie teraz zmierzyłem i wyskoczył mi wynik 186,10 kbps, a często zdarza się powyżej 200!!)- dlatego nie chciałem kombinować z innym softem.Dr_Acula pisze:jaszka77, może problem leży w programie, jakim łączysz się z Internetem?
No właśnie, w tym jest istota sprawy- skoro już chłopcy od N-K już rozwinęli ten biznes na tyle, że przyniosło im to spore pieniądze, to mogliby się szarpnąć na takie rozwiązania technologiczne, żeby ktoś taki jak np. ja nie musiał się zastanawiać, dlaczego nie moge się do nich dostać. W każdym razie i póki co wciąż tylko poprzez optimizera moge sie tam dostać i tu się nic nie zmieniło. A dla mnie z tej całej historii wartość dodatkowa to taka, że dzięki forumowiczom, którzy tu mi doradzali, sporo ciekawego sie dowiedziałem o różnych aspektach netu komórkowego i z tego się cieszę. No i oczywiście z tego, że mogę od czasu do czasu zaglądnąć na N-K:-)Tym niemniej przeciętny użytkownik Internetu nie powinien być zmuszony do kombinowania, jak dostać się na jedną z obecnie tak popularnych stron. Być może panowie od N-K powinni jeszcze sporą część pieniędzy z reklam przeznaczyć na rozbudowę i doposażenie serwerowni.
To faktycznie zonkkamcio1995r pisze:nie ładują mi się zdjęcia
1.Nie zmieniałeś nic w systemie ? Żadnych nowych reguł w ad-blocku, nowego antywirusa itp ?Poradźcie na nk nie ładują mi się zdjęcia oraz profile