Fajnie takja.michal pisze:Normalnie można było temat pociągnąć i by podała swój numer.

Ciekawe,że byli zdolni odpowiedzieć na tak zaawansowane pytanie

Moderator: Moderatorzy
Fajnie takja.michal pisze:Normalnie można było temat pociągnąć i by podała swój numer.
Nom. Bardzo miła obsługa jest w Playu.Patryk_ pisze:Fajnie tak
No ostatnio mam niestety z nimi częsty kontakt i są uprzejmi, ale niema takiej zabawy. Po prostu weterani tam siedzą.Patryk_ pisze:TP takie nie pracują
Trwało to ponad 10min, ale odpowiedź dostałem.Patryk_ pisze:Ciekawe,że byli zdolni odpowiedzieć na tak zaawansowane pytanie
Naprawdę nieźle !ja.michal pisze:No to proszę VoIP.
Wykonałem i od razu wrzuciłem. Czyli 17.15-17.20 gdzieś.Patryk_ pisze:W jakich godzinach go wykonywałeś ?
No do dodatkowy "+" dla Sferii za stablne łącze w szczycieja.michal pisze:Wykonałem i od razu wrzuciłem. Czyli 17.15-17.20 gdzieś.
Bo w stacjonarnym przypisują Cie do konkretnego nadajnika. Myślę, że tu jest powód.Paweł pisze:Natomiast dziwnym dla mnie jest że mobilny "internet" (cudzysłów ze wzgledu na dostawcę) miałby działać lepiej niz "stacjonarny" (jw)
Z tego co pamiętam Sferia zawsze traktowała swój Internet jako faktycznie mobilny.ja.michal pisze:Bo w stacjonarnym przypisują Cie do konkretnego nadajnika.
Wydawało mi się, że inaczej.al-czerniawski pisze:Z tego co pamiętam Sferia zawsze traktowała swój Internet jako faktycznie mobilny.
Nie wiem jaki sprzęt był poprzednio, ale ten co miałem to typowo mobilny modemik na usb.al-czerniawski pisze:Inna sprawa to hardware i jego oprogramowanie. Może nowe modemy są lepiej przystosowane do mobilności?
Ja u siebie miałem praktycznie max.Chyba, że mieszka się w b.dobrym zasięgu.
To nie jest takie proste. System w jakim pracują te modemy to przypisanie loginu i hasła pod konkretny modem. Choć 520C instaluje się sam, bez podawania loginu i hasła, to zasada pewnie jest taka sama i dla tego modemu. Nie ma możliwości podmiany modemu. Sferia nie dopuszcza takiej opcji.ja.michal pisze:Może da się zrezygnować z dzierżawy modemu i modemu w ogólne i kupić jakiś na eBayu
al-czerniawski przecież usługi nie włączają na dany modem tylko na kartę sim, która jest w modemie.al-czerniawski pisze:To nie jest takie proste. System w jakim pracują te modemy to przypisanie loginu i hasła pod konkretny modem. Choć 520C instaluje się sam, bez podawania loginu i hasła, to zasada pewnie jest taka sama i dla tego modemu. Nie ma możliwości podmiany modemu. Sferia nie dopuszcza takiej opcji.
Dokładnie.al-czerniawski pisze:Czyli w testowanej 520C była karta SIM?