Zdaję się, że tak, tylko te umowy są tak jakoś pokrętnie napisane, że czasem wynika z tego, że za siedzenie w hotspocie też naliczają daneprzemox.1 pisze:przysługuje bezpłatny dostęp do HS ?

Moderator: Moderatorzy
Zdaję się, że tak, tylko te umowy są tak jakoś pokrętnie napisane, że czasem wynika z tego, że za siedzenie w hotspocie też naliczają daneprzemox.1 pisze:przysługuje bezpłatny dostęp do HS ?
Przysługuje, zadzwoń do boku żeby Ci przysłali hasło i login. Co do odliczania danych wykorzystanych na HotSpocie od limitu miesięcznego sprawdzę jak tylko podjadę pod jakiegoś makdrajwa czy salon z HS.przemox.1 pisze:Czy jak ja mam neta w erze ( 4GB za 69zł) to mi przysługuje bezpłatny dostęp do HS ?
Era pisze:W przypadku korzystania z punktów dostępowych HotSpot na terenie kraju dane naliczane są za każdy rozpoczęty 1 kB, łącznie za dane wysłane i odebrane na poziomie protokołu internetowego (IP); 1kB = 1024B, maksymalny czas trwania połączenia wynosi 24h. Po zakończeniu połączenia dane są zaokrąglane w górę, do
pełnej jednostki taryfikacyjnej.