ok czyli start to TKTelekom.. powiedzmy ze daja mi lacze.. co dalej? jak mam to rozeslac? (zakladamy ze odbiorcow mam

Moderator: Moderatorzy
Zgrozo...Khemlish pisze:powiedzmy ze daja mi lacze.. co dalej? jak mam to rozeslac? (zakladamy ze odbiorcow mam) jaki sprzet mi jest potrzebny?
W pierwszej kolejności utworzyć link pomiędzy centralą TKT a swoją stacją bazową (lub stacjami bazowymi, jeśli będzie ich więcej). Oczywiście w 5GHz. Jeśli nie wszystkie stacje będą miały widoczność z centralką TKT, możesz przekazywać sygnał z jednej bazy do drugiej. Klientów musisz łączyć bezpośrednio ze stacjami bazowymi, inne rozwiązanie to uryna która tylko wpędzi Cię w kłopoty.Khemlish pisze:czyli start to TKTelekom.. powiedzmy ze daja mi lacze.. co dalej? jak mam to rozeslac?
Oczywiście, że tak. Największy problem to będziesz miał z konfiguracją tego wszystkiego bo nie należy to do łatwego zadania.Khemlish pisze:rozumiem ze jak bede mial jakas "niepewnosc" to mam pisac
uparciuchprzemek20011 pisze:Jeżeli chodzi o taką działalność(nie ujmując nic temu forum) to trzepak jest dużo lepszym miejscem na zadawanie takich pytań.
Też polecam trzepak do czytania, jest kopalnią wiedzy o sieciach WiFi.przemek20011 pisze:Jeżeli chodzi o taką działalność