[News] "blueconnect Max" - Internet w TakTaku
Moderator: Moderatorzy
-
- Guru bezprzewodowy
Re: [News] "blueconnect Max" - Internet w TakTaku
Trzeba będzie złożyć reklamacje, nie powinno pobierać środków z konta.
-
- Początkujący użytkownik forum
Nie ściąga, ale ja mam tylko 90gr na koncie. Dzisiaj robiłem test i przez całą podróż z Bielawy do Wałbrzycha internet chodził bez problemów.krimar pisze:a czy jesteś pewien, że nie ściąga z kasy konta?

Jak można sprawdzić ile danych pobrałem?
-
- Stały użytkownik forum
złożenie reklamacji wiąże się z płatną rozmową z operatorem. zwłaszcza, że przed chwilą 1/3 kasy wróciła i bcm zaczął działać tak jak trzeba. O dziwo na karcie sim, gdzie bcm nie był aktywowany też działa bez ubytku kasy (jednak się przełamałem i spróbowałem)marens pisze:Trzeba będzie złożyć reklamacje, nie powinno pobierać środków z konta.
-
- Guru bezprzewodowy
Zawsze można zadzwonić nieco taniej 602960200.krimar pisze:złożenie reklamacji wiąże się z płatną rozmową z operatorem
Widzę, że problem rozwiązał się sam.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Fajnie że przedłużyli tą usługę do 31 Grudnia 2010r.
Tyle że po blokowali pobieranie z poziomu telefonu, nie da rady, wywala "błąd uwierzytelniania" bądź "błąd komunikacji" na PC też nie idzie nic zassać.
Choć prędkość jest ograniczona ale stabilna. Wcześniej przed 31 Sierpnia to i jaką Grę Java mogłem pobrać czy nawet filmik AVI.
Ta kto strony wczytują się bez zarzutu w Operze na PC jak i Mobilnej.
Tyle że po blokowali pobieranie z poziomu telefonu, nie da rady, wywala "błąd uwierzytelniania" bądź "błąd komunikacji" na PC też nie idzie nic zassać.

Choć prędkość jest ograniczona ale stabilna. Wcześniej przed 31 Sierpnia to i jaką Grę Java mogłem pobrać czy nawet filmik AVI.
Ta kto strony wczytują się bez zarzutu w Operze na PC jak i Mobilnej.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Jeśli to co piszesz jest prawdą to już wiem dlaczego, co chwilę mi się strona nie chce załadować na PDA, a automapa nie chce się synchronizować.Nielimitowany pisze:Tyle że po blokowali pobieranie z poziomu telefonu, nie da rady, wywala "błąd uwierzytelniania" bądź "błąd komunikacji" na PC też nie idzie nic zassać.
Oj będzie długie i nużące pismo reklamacyjne.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Nie mogę wiedzieć czy każdy tak ma, sugeruję się tym jak miałem wcześniej a jak mam teraz.krystianb pisze:Jeśli to co piszesz jest prawdą
I myślisz że to coś da?krystianb pisze:Oj będzie długie i nużące pismo reklamacyjne.
Ja dzwoniłem tam do nich do BOK, to mi kobieta powiedziała że przeciążoną sieć pewnie mam u siebie.
Ale co ona gada, jak mam te 45% mocy sygnału EDGE'a, wszystko pięknie się ładuje strony, gg czy to noc czy to dzień.
A jak coś chcę pobrać np: z waptrick.com albo m.getjar.com to raz wywali "błąd" od razu albo po paru % pobieranego pliku w trakcie.
We wcześniejszych miesiącach, to pobranie pliku o rozmiarze 50 MB, nie było dla mnie problemem, wiadomo parę godzin się czekało, ale sesji nie zerwało.
Jeszcze napiszę maila do nich. Jak to nie pomoże, powrócę do OFnk.