CDMA w Orange free
Moderator: Moderatorzy
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Re: CDMA w Orange free
W Łodzi salony firmowe mają numerki. I zawsze jest tam tłok, po tym można je poznać.
-
- Użytkownik forum
Co myślicie o tej aukcji KLIK. Jak na nowy sprzęt to niezła okazja, tyle że 6 komentarzy to trochę mało. Kupować czy lepiej dołożyć parę zł do pewniejszego sprzedawcy.
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Michu55 spytaj się o źródło, gwarancję i mozliwość przesyłki za pobraniem. Jeżeli cos będzie nie tak to zrezygnuj.
- trybun
- Specjalista bezprzewodowy-senior
ryba825 pisze:trybun, http://salony-orange.wp.pl/
No, niestety nie jest to lista salonów w których można zrealizować wyegzekwowanie gwarancji na modem. Takich salonów nie ma w pobliżu miejsca mojego zamieszkania. Nawet w miastach takich jak Konin, Gniezno czy Września. Najbliższy salon firmowy znajduje się w Poznaniu. I tam za radą konsultanta z BOK-u się udałem... i okazało się że mój modem jest w pełni sprawny - facet z salonu podłączył go do kompa i modem śmigał w HDSPA aż miło. Po przyjeździe do domu podłączyłem do wejścia GSM/UMTS tą dołączoną do modemu antenkę i modem chodzi w takim "słabym EDGE-y". Również można już wysyłać sms-y. Po prostu nie był był zepsuty tylko za słaby sygnał w paśmie GSM uniemożliwiał łączenie.