Moderator: Moderatorzy
Pojawiły się slajdy u rzecznika: http://blogplay.pl/2011/02/prezentacja- ... -container jak się przyjrzeć dokładnie to jest robienie ludzi w jajo. Moim zdaniem najciekawsza jest taryfa 59: 12GB+ nocny zamuła za darmo... ale jeśli mam modem to dostanę ją za 49zł... ale nocne pobieranie kosztuje 10zł!!!!!!!!!!ja.michal pisze:Fajna oferta dla abonentów i dla posiadaczy modemów. Wyższa taryfa w cenie niższej.
No to jest niezły czad, tylko w Playu mogą takie coś wymyślić.Moim zdaniem najciekawsza jest taryfa 59: 12GB+ nocny zamuła za darmo... ale jeśli mam modem to dostanę ją za 49zł... ale nocne pobieranie kosztuje 10zł
Już nowe.krystianb pisze:Na stronie playa jeszcze stare taryfy są.
Na slajdzie wkradł się błąd.krystianb pisze:Moim zdaniem najciekawsza jest taryfa 59: 12GB+ nocny zamuła za darmo... ale jeśli mam modem to dostanę ją za 49zł... ale nocne pobieranie kosztuje 10zł!!!!!!!!!!
Całkiem, całkiem. Piątak i zegnajcie 16 kbps.marens pisze:Zwróćcie uwagę na ceny odnowienia limitu.
Albo się rozmyślili po słowach krytyki.marens pisze:Na slajdzie wkradł się błąd.
siódmy pisze:Wysłałem zapytanie czy będzie coś dla PO na kartę ciekawe czy odpowiedzą?
Jak jest dotychczas to ja wiem. Podałeś realne prędkości jakie można wykręcić .ja.michal pisze:Przy POnK jest koło 400 kb/s. We Freshu i LongPlay z pakietem PO koło 1 - 1.5 Mb/s.
Na modemie 7.2Mb trzeba mieć wielkie szczęście, żeby pociągnąć więcej niż te 4Mbpio pisze:mimo że w praktyce można osiągnąć od 1,5 do 4 (przynajmniej w tych miejscach gdzie mi się zdarzyło korzystać).
Tylko ksero dowodu masz dać dla kuriera, nie patrz na to co dostałeś w e-mailu.Anonim K. pisze: trzeba te dodatkowe dokumenty?? czy tylko dowod??