Huawei E5
Moderator: Moderatorzy
- jakubd
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Huawei E5
No to najpierw odłącz się od Internetu - wyłącz automatyczne łączenie się, wyjmij kartę SIM, włóż taką, która nie działa z tym profilem. Ważne, żeby nie było połączenia.
-
- Użytkownik forum
Spoko , ale czy wtedy dostanę się przez http://192 ... ?
- jakubd
Adres 192.168.1.1 należy do sieci lokalnej, a nie gdzieś tam w Internecie. Nie potrzebujesz połączenia z Internetem do zarządzania routerem.
-
- Użytkownik forum
"Ta strona wyświetla błędy w procesie modyfikowania ustawień Bezprzewodowego modemu 3G. Uda się ustawienie automatycznego wyszukiwania Tryb.Odczekaj 3 sekundy, a następnie kliknij Kontynuuj, lub możesz odświeżyć stronę. "
Stara karta z Play , brak internetu , zmienione na preferowane WCDMA i nic , nadal EDGE , czy uważacie , że powinienem reklamować modem ?
Ps.
Mam jeszcze Samsung'a Galaxy S z ruterem , ale na 2 GB nie pojadę długo .
Stara karta z Play , brak internetu , zmienione na preferowane WCDMA i nic , nadal EDGE , czy uważacie , że powinienem reklamować modem ?
Ps.
Mam jeszcze Samsung'a Galaxy S z ruterem , ale na 2 GB nie pojadę długo .
- jakubd
Takie koślawe tłumaczenie tam jest? A możesz przełączyć na angielski i wkleić tekst w oryginale? Bo ja nie do końca wiem o co kaman.
A może po prostu sygnał jest teraz tak słaby, że nie daje rady utrzymać połączenia na UMTS/WCDMA? Ustaw na próbę "TYLKO WCDMA" i ew. nie zdziw się, że w ogóle nie będzie działać.
A może po prostu sygnał jest teraz tak słaby, że nie daje rady utrzymać połączenia na UMTS/WCDMA? Ustaw na próbę "TYLKO WCDMA" i ew. nie zdziw się, że w ogóle nie będzie działać.
-
- Użytkownik forum
Ciekawy dzień :
Dziesiaj udałem się do salonu T-Mobile ( centrum miasta ) , tam też mieli 2g .
Na zamiane dostałem modem Huawei E160 , internet wacha się od 5 kb/s do 160 kb/s . Uruchomił mi się program Huawei , do zarządzania , ustawiłem HSDPA / UMTS .
Ale za każdym razem muszę zmieniać . Ale spoko , tylko teraz mam EDGE , a 10 minut temu miałem HSDPA ( przed rozłączeniem , teraz ponownie połączyłem ) .
Jutro będą coś robili z moim E5 , to się okaże co mu jest . Co ciekawe , po włożeniu karty do Samsunga Galaxy S ( Z funkcją rutera ) maiłem EDGE .
Dziesiaj udałem się do salonu T-Mobile ( centrum miasta ) , tam też mieli 2g .
Na zamiane dostałem modem Huawei E160 , internet wacha się od 5 kb/s do 160 kb/s . Uruchomił mi się program Huawei , do zarządzania , ustawiłem HSDPA / UMTS .
Ale za każdym razem muszę zmieniać . Ale spoko , tylko teraz mam EDGE , a 10 minut temu miałem HSDPA ( przed rozłączeniem , teraz ponownie połączyłem ) .
Jutro będą coś robili z moim E5 , to się okaże co mu jest . Co ciekawe , po włożeniu karty do Samsunga Galaxy S ( Z funkcją rutera ) maiłem EDGE .
- jakubd
No to wygląda na to, że po prostu w miejscu, gdzie siedzisz jest zbyt słaby sygnał 3G, żeby z niego korzystać bez anteny.
-
- Użytkownik forum
A wcale , że nie ;> . Mam już 3G ( max doszło do 450 mb / s) .
Tylko modem jest na ręczny i muszę zawsze włączać internet .
Ale mam już inny problem ... .
Pobieram film :
1 film - 300 kb /s
2 filmy - 300 kb / s każdy
3 Filmy 250 każdy kb /s każdy .
Czy to jest normalne ?
Tylko modem jest na ręczny i muszę zawsze włączać internet .
Ale mam już inny problem ... .
Pobieram film :
1 film - 300 kb /s
2 filmy - 300 kb / s każdy
3 Filmy 250 każdy kb /s każdy .
Czy to jest normalne ?
- jakubd
to może być normalne - zależy skąd ściągasz. Być może źródło ma ograniczenie szybkości na jedną transmisję.
-
- Użytkownik forum
Z chomikuj .
[ciach - piractwu mówimy nie!]
[ciach - piractwu mówimy nie!]
Ostatnio zmieniony 2011-09-22, 13:53 przez mk482010, łącznie zmieniany 1 raz.