Lepiej nic nie pisz jak masz tak robić. Forum jest po to aby pomagać a nie się doczepiać do wszystkiego !
I popracuj nad prawidłową pisownią. Polskie znaki nie gryzą

Moderator: Moderatorzy
I prosta odpowiedz - jak nie wiesz co robisz, to sie nie dziw ze ci nie wychodzi. Tak jak pisal wojteks, nie podniecaj sie bajkami.radoras070 pisze:Proste pytanie.
W polsce okolo pol miliona ludzi - jak nie wiecej. Problem nie polega na LB, problem polega na tym, ze klieci MM biora sie za "konfiguracje".radoras070 pisze:Czy znasz kogoś kto ma/miał taką konfigurację sprzętu (Livebox + AP).
Wpadnij i pokaz mi jak to zrobic na sprzecie ktorego uzywam cwaniakuradoras070 pisze:I popracuj nad prawidłową pisownią.
LB jest najzwyklejszym routerem ADSL, za NATem masz siec jak kazda inna.nie znam nikogo, kto ma taką konfigurację tzn livebox +AP
wiem i dlatego napisałem:key pisze:LB jest najzwyklejszym routerem ADSL,
OO teraz dopiero widzę, że kolega z Rybnika.Jak będą problemy to wal na priv bardzo często bywam w Rybniku:) Chociaż powiem szczerze że moim zdaniem no to ten router jest przepłacony(wątpię żebyś wykorzystał w pełni jego możliwości)radoras070 pisze:Netgear WNR3500L zamówiony. Gdybym miał problem z konfiguracją bo widzę miliony opcji w tym Tomato 1.28 to mam nadzieję że pomożecie.