Kod: Zaznacz cały
Status funkcji bezprzewodowej
1 PLMN: 26006
2 Stan usługi: Prawidłowa usługa
3 RSSI: -87
4 RSRP (dBm): -112
5 RSRQ (dB): -7
6 Roaming: Nie
Moderator: Moderatorzy
Kod: Zaznacz cały
Status funkcji bezprzewodowej
6 Roaming: Nie
Skoro tak to dlaczego transfer taki słaby? Mam na razie kartę tą dodatkową z Playa co się dostaje jak się przenosi numer całą grupą Formuła 4.0 może tam jest jakieś ograniczenie prędkości?matek451 pisze:Masz bardzo wysoki poziom sygnału, wygląda na to , że BTS LTE1800 w Iłowej na Borowskiej już działa. Play prowadzi modernizacje naprawdę w szybkim tempie. Kilkakrotnie spotkałem się z sytuacją gdy BTS LTE1800 działa a mapy zasięgu nieaktualne.
Jaka antena i jak ją ustawiałeś?mest1987 pisze:że u mnie na antenie zasięg waha się cały czas od 3 kresek do 5 kresek
Możesz mieć przesterowane wejście modemu, na to wskazuje że lepiej jest bez anteny zewnętrznej. Nie tylko poziom sygnału się liczy, zbyt silny sygnał to źle.mest1987 pisze:Antena szuka sygnału gdzieś dalej czy o co chodzi?
Pytałem Cybertecha, bo nie wiem czy brać mocniejszą czy słabszą antenę, bo jak mi uruchomią stację 1km od domu to nie wiem czy właśnie nie będzie za mocny sygnał. Twierdzą, że będzie OK. Skąd takie informacje, że jak przesterowany sygnał to źle? Jak przystawiłem router mifi wprost do miejsca, gdzie jest antena wifi w lapku to pokazało mi -20dBm a i tak działało dobrze. Jaki sygnał jest przesterowany w LTE?wojteks pisze:Możesz mieć przesterowane wejście modemu, na to wskazuje że lepiej jest bez anteny zewnętrznej. Nie tylko poziom sygnału się liczy, zbyt silny sygnał to źle.
ygreko pisze:.....
6 Roaming: Nie[/code]