Dalej nie masz nic do powiedzeniaHermogenes pisze:Przypominam, że MC801A obsługuje zewnętrzne anteny tylko dla 5G
Jest też trochę komentarzy ludzi w sieci że po podłączeniu zewnętrznej anteny LTE do tego routera nie poprawia się jakość połączenia, jakby w ogóle router nie reagował na podłączenie zewnętrznej anteny LTE,
To raczej Ty powielasz głupoty , ale kol Matek już to wyjaśnił; co nie zmienia faktu że to poszło na cały świat i znajdą się ameby które pomyślą że napisałeś prawdę objawioną. Pozdrawiam Hermogenes
Sądziłem że najdzie cie jakas refleksja ale widze niestety nie, sam widziałem informacje na stronie ZTE że zewnętrzna antena obsługuje tylko 5G, teraz zmienili stronę, wpisy w necie odnośnie podlączenia zewnętrznej anteny też nie były mojego autorstwa ale ja w przeciwieństwie do ciebie wysiliłem się żeby ustalić u źródła te informacje, klep dalej swoje ale Twoje złośliwe komentarze niewiele wnoszą, rozumiem że postanowiłeś zaistnieć ale więcej merytoryki a mniej uszczypliwości

Czasem lepiej się upewnić niż zostać z czymś co nie spełnia oczekiwan, takie drobne niuanse powodują że nadal w sieci pokutuje np. przeswiadczenie że praktycznie nie ma różnicy między B535 a B535 a jak wiemy jest czasami znacząca jesli chodzi o agregacje