Sęk w tym, że zdaję sobie sprawę z istnienia innych aplikacji i nawet biorę pod uwagę ich użycie, ale...canidy pisze:wycięty zbędny cytat - BliSki
Sęk w tym, że nie przeczytałeś tego postu, ponieważ tam nie jest napisane jedynie o instalatorze Business Everywhere. Są przecież i inne rozwiązania, no chyba, że musisz mieć dokładnie tą wersję aplikacji, ponieważ bez niej żyć nie możesz
... po pierwsze pracuję w korporacji, gdzie procedury wymuszają na nas używanie Business Everywhere
... po drugie nawet jak awaryjnie przekonam dział IT o tym, że muszę użyć innej aplikacji, bo BE v8 mi nie działa, to korzystamy z różnych kart, nie tylko GT Max, co oznacza, że aplikacja nie powinna być dedykowana dla pojedynczej karty. BE v8 właśnie to zapewnia.
Dlatego BARDZO chciałbym go zainstalować.
A co do mojego przeczytania lub nie, rzeczonego postu, niestety ani nie mam Ci jak udowodnić, że to zrobiłem, ani nie mam ochoty tego robić. Jeśli ktoś zna problem z instalacją BE v8 i chce mi pomóc, to pewnie napisze swoje rozwiązanie, a jeśli uzna, że mój problem jest opisany gdzieś indziej, to pewnie tego nie zrobi, jak Ty.
Dodam tylko, że to nie jest moje pierwsze forum z którego korzystam i wiem, że podstawową zasadą jest: najpierw szukaj, a dopiero potem pytaj!!!
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2007-11-29, 14:22 ]
Prośba, tnij troszkę cytaty.
[ Komentarz dodany przez: trezor: 2007-11-29, 14:46 ]
Ok. Sorry.