Aktualizacja u mnie :wildpig pisze:Logi są już bez trybu bridge bo w nim huawej nie zostawia śladów tylko permanentnie się zawiesza co jest bardzo słabe (bez bridge o dziwo się nie zwiesza tylko zrzuca go na inny nadajnik i mamy komunikat o konieczności włączenia roamingu jeśli nie był włączony) - urządzenie (mikrotik) za nim nie ma tu żadnego wpływu i działa poprawnie od miesięcy z dotykaniem tylko przy aktualizacjach systemu których lepiej pilnować samemu.Mig25 pisze:Skoro to tryb bridge , to winny tu może być sprzęt
Tak jak pisze Kamil444, wygląda to na jakąś rekonfiguracje lub problemy w Play - u mnie od wczoraj numer loguje się do gorszego BTS i nie chce wrócićale za to trzyma stabilnie jak skała ze swoimi 3mbit/s
.
Mój router 818 którego używałem wraz z Play pracuje prawie 20 godzin przez przerwy na karcie z t-mobile , więc to nie problem w routerem.
Karta play przełożona tymczasowo do B529 i tam cały czas rozłącza, w nim jest bateria więc potrafi się samo naprawić po kilku minutach, aczkolwiek występuje ten sam komunikat o błędzie w rejestrze.

Czyli to na pewno jakis problem z play , jesli wszystko zaczęło się w piątek.