Kolego nieacprzemu pisze:boje się co będzie w zimę

Zawsze może byc gorzej.

Moderator: Moderatorzy
Kolego nieacprzemu pisze:boje się co będzie w zimę
Majer Dziwne też masz tak niski upload co jest rzadkością u użytkowników OFP, nie wiem co jest tym spowodowane. Ja też mam tak niski upload i przez to mam niski ping.Majer pisze:estem nowym użytkownikiem (próbnym) OFP. Nie jestem zadowolony co do osiągów...
To się kupy nie trzyma. Mały upload -> niski ping?acprzemu pisze:Ja też mam tak niski upload i przez to mam niski ping.
nie no chdzi mi o to że ping jest początkowo dobra poprzez niski upload gubi coraz więcej pakietów i zwiększa się ping nawet do kilkunastu tysięcy, ja gram w CS'a i właśnie tam mam taki ping. Dzwoniłem do boku i mają nad ty zapanować. Dziwi mnie to że nowi użytkownicy mają tak niski upload jak ja. Ne iwiem czym to jest spowodowane i mnie to intryguje.Jo_gurt pisze:To się kupy nie trzyma. Mały upload -> niski ping?
Jeżeli nie jesteś operatorem to nie można sprawdzić ile osób jest w danej chwili na BTS. Określa się to - dużo - słaby download lub - mało - jest dużo gorzejeasy2002 pisze:koledzy piszą ile to osób siedzi na ich BTS jak wy to sprawdzacie ??
Ja po prostu zapytałem faceta z orange który aktywował mi OFP, zanim jeszcze się zdecydowałem. Powiedział mi tak:easy2002 pisze:koledzy piszą ile to osób siedzi na ich BTS jak wy to sprawdzacie ??
Net ci chodzi szybciej niż deklaruje Orange, czego jeszcze chcesz?? Z czasem (z przybywającymi użytkownikami) prędkość zacznie tylko spadać, zewnętrzna antena raczej nic nie da.jakub298 pisze:(...)