Moderator: Moderatorzy
Wiesz, jakbyn napisał taką miejscowość jak Lemierzycko to z pewnością byście nie wiedzieli gdzie towojteks pisze:W polu "Skąd" masz Gorzów Wlkp a to raczej wieś nie jest.
nom, to faktPatryk_ pisze:Widzę,że to dla 80% abonentów wielki problem,i ufają panienkom z salonów,które nawet nie wiedzą,w jakim województwie leży sąsiednia miejscowość
od 700-800 ms do 2-3 sekund.fufus pisze:to jaki ping ma satelitarny?
Żeby nie odstraszać potencjalnego klienta. Przecież to marketing.onimusza666 pisze:tylko czemu nic nie pisze o pingu itd.?
W zasadzie to ja nie widziałem, żeby którykolwiek operator "chwalił się" pingiem. Jest to parametr zbyt od nich niezależny.onimusza666 pisze:tylko czemu nic nie pisze o pingu itd.??
Niektórzy operatorzy podają w FAQ na jakim poziomie może oscylować ping.Jo_gurt pisze:W zasadzie to ja nie widziałem, żeby którykolwiek operator "chwalił się" pingiem. Jest to parametr zbyt od nich niezależny.onimusza666 pisze:tylko czemu nic nie pisze o pingu itd.??
Ja gram przeważnie w COD4 czasem COD5 chwilę też pograłem w MOHA(gra pożyczona więc nie moja) przeważnie gram też na serwerach zagranicznych-mój ulubiony w COD4 jest w USA i tam maksymalnie mam ping 170 a przeważnie do 150/u u nas na TWIERDZA mam 90-120 więc nie jest tragiczniethen pisze:w rts'y i rpg'i pewnie da sie grac na OFP, a jak to wyglada z shotterkami(cs,cod,moh,q3)?
Ma prawo zerwania umowy kiedy zachodzą jakiekolwiek zmiany.ttomek90 pisze:jeśli w regulaminie świadczenia usług telekomunikacyjnych zachodzą zmiany na NIEKORZYŚĆ klienta, klient ma możliwość wypowiedzenia umowy BEZ ponoszenia konsekwencji w postaci kary umownej.
Dużo na forum opuściłeś. 6 lipca zmieniło się prawo, teraz zmiany w regulaminach wymuszone prawem nie skutkują możliwością ucieczki od opa bez konsekwencji.Blido pisze:Ma prawo zerwania umowy kiedy zachodzą jakiekolwiek zmiany.
Pod warunkiem że nie wynikają one ze zmiany przepisów zewnętrznych (ustawa, rozporządzenie)ttomek90 pisze:nawet po zmianach mówi wyraźnie, że jeśli w regulaminie świadczenia usług telekomunikacyjnych zachodzą zmiany na NIEKORZYŚĆ klienta, klient ma możliwość wypowiedzenia umowy BEZ ponoszenia konsekwencji w postaci kary umownej.
Zależy co przyszło, ale z tego co wiem to limit był od początku, teraz jakieś tam szczegóły regulaminu się zmieniły. Z resztą teraz jedyny sposób na zerwanie umowy z powodu zmiany regulaminu to bardzo dobry prawnik.acprzemu pisze:Więć mogę zerwać umowę bez ponoszenia konsekwencji ?
Przychodzi informacja o uzupełnieniu regulaminu wraz z regulaminem. Nie uprawnia to do zerwania umowy bez opłacenia kary umownej.Dałbyś rade zeskanować/ fotografować te pismo i umieścić (oczywiście zasłaniając dane osobowe)
Dyskusja tu się tyczy Orange Free czy tak jak w temacie Orange Freedom Pro ? Bo się już trochę pogubiłem.mudol pisze: nazwa uslugi Orange Free 64/32 kbps.