Wszedłem w opcję i wpisałem password.
Teraz pytanie jak wymusić konkretne czestowliwości agregacji bo widzę że jest do wyboru tylko LTE advanced.
https://zapodaj.net/31604b6c434b2.jpg.html

Moderator: Moderatorzy
Screen 1800 ma taki sam longcid i enbid co 1800+2600 więc to bts....matek451 pisze:Agregacja LTE800+1800 z BTS-a Czersk, na nim te pasma. Brak testów dla samego LTE800 i LTE1800. Agregacja LTE1800+2600 z Chojnic, Zakładowa 10.
30 MEGA to calkiem niezle. Potrzebujesz wiecej?Br0NaS pisze:routera wyżej nie przeniosę, będę myślał o tej antenie, dzięki za rady i pomoc.
a te małe antenki wkręcane z tyłu routera?? opłaca się w nie inwestować???
No właśnie z tym automatem to różnie bywa. Ja tez jestem nie daleko nadajnika , mam w zakresie wszystkie pasma LTE a kilka dni temu router sobie wymyślił że połączy mnie z nadajnikiem LTE 800 oddalonym ode mnie o ponad 15 km. Internet osiągał zawrotne prędkości 0,5 Mb/s.garf78 pisze: Jak napisalem zmiany czestotliwosci i agregacja nie wiele zmienily, wiec zostawilem na LTE automat.
Który został usunięty?luman75 pisze:Czy macie może do podzielenia się plik B525s-23a_Update_WEBUI w jakiejś wersji? NIestety został usunięty już ze strony 4pda.ru.
Plugin pyta się co ma zrobić i masz 3 opcje do wyboru. Wieżę że nie będziesz miał problemu z wskazaniem właściwej.adamo71 pisze:Nie wiem co dalej z tym:
Nie złość się robertnik jestem zielony w tym, pierwszy raz mam do czynienia z skryptem, miałem nadzieję, że wytłumaczysz mi jak się to robi, według poradnika z 1 str różnych kombinacji nic nie mogę zrobić oprócz tego co pokazałem na scrinie.robertnik pisze:Nie wiem. Pytaj twórców violetmonkey, może coś zmienili.